Eleaf iStick Pico 2

Eleaf iStick Pico 2

Box MOD van het merk Eleaf, met een maximaal Wattage van 75Watt.

€ 34,95

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Pico 2 MOD beschikt over een scherm waarop u diverse informatie kunt aflezen, zoals bijvoorbeeld de resterende batterij capaciteit en de weerstand van de coil die zich op dat moment in de clearomizer bevind. U kunt het Wattage naar wenst instellen van minimaal 1 tot maximaal 75Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt.

De Eleaf iStick Pico 2 werkt met een externe 18650 batterij. Deze kunt u opladen met de bijgeleverde USB-C oplaadkabel, of met een externe batterij lader. De MOD beschikt over diverse beveiligingen zoals bescherming tegen het over laden van de batterij. De batterij is dus volledig veilig.Tijdens het opladen kunt u, dankzij de pass through functie, wel gewoon door blijven dampen.

De clearomizer en coil units.

De clearomizer is niet standaard inbegrepen bij de Eleaf iStick Pico 2 MOD. De clearomizer kan tegen een meerprijs optioneel worden gekozen. U heeft de keuze uit de Eleaf Melo 4 clearomizer, Eleaf Melo 5 clearomizer of de Eleaf Gzeno S clearomizer.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico 2 MOD
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Eleaf
Wattage 1 tot 75Watt
Maximale oplaad stroom: 2Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee