Eleaf Gzeno S tank

Eleaf Gzeno S tank

De Eleaf Gzeno S clearomizer heeft een tankinhoud van 2ML en wordt geleverd met een 1.2Ohm coil en een 0.8Ohm coil.
€ 25,95
Beschrijving

Details

De Eleaf Gzeno S clearomizer maakt gebruik van de Eleaf GZ coils. De coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden 0.2Ohm, 0.4Ohm, 0.8Ohm en 1.2Ohm. Gemiddeld dient u een coil unit 1x per 2 weken te wisselen. Wanneer de e-sigaret minder damp geeft, of wanneer de smaak niet meer is zoals u gewend bent, kunt u de coil unit verwisselen.

Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid dient u de bovenkant van de clearomizer open te schuiven. Dit doet u door deze een kwartslag te draaien. Hierdoor komt het gaatje vrij waardoor u de e-liquid in de tank gedruppeld kan worden. Het vulsysteem is daarnaast beveiligd, waardoor de tank niet kan openen wanneer u deze bijvoorbeeld in uw jaszak heeft.

Bij de Eleaf Gzeno S clearomizer raden wij het gebruik van een dunnere e-liquid aan, met een maximaal VG-gehalte van 60%.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf Gzeno S tank
1x Reserveglaasje
1x Eleaf GZ 1.2Ohm coil
1x Eleaf GZ 0.8Ohm coil
2x Reserveonderdelen
1x Handleiding

Specificaties

Merk Eleaf
Tankinhoud 2ml
Materiaal Roestvrijstaal
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee