Garantie

Werkt uw product niet naar behoren? Dat vinden we erg vervelend. Gelukkig krijgt u, met uitzondering op de hieronder benoemde punten, op alle producten 12 maanden garantie.

ALGEMEEN

Het is erg vervelend als uw product niet naar behoren werkt. Gelukkig geven we u, met uitzondering op de hieronder benoemde punten, op alle producten 12 maanden garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Doet uw product niet wat het zou moeten doen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen zullen we dan kijken naar een gepaste oplossing!

NIET TEVREDEN MET UW AANKOOP?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product dat u besteld heeft, niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Bij Rookwinkel.nl kunt u wanneer het product onbeschadigd, ongebruikt, compleet is en in de originele verpakking zit, gebruik maken van het herroepingsrecht. Dat betekent dat u het product binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgaaf van reden, naar ons terug mag sturen.

    • Let op: Neem voor u een product naar ons terugstuurt, altijd eerst contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we u de retourinstructies toesturen en hebt u de zekerheid dat uw retourzending snel wordt afgehandeld.

UITZONDERINGEN

Helaas kunnen we niet op al onze producten 12 maanden garantie geven. Een aantal onderdelen of toebehoren van de elektrische sigaret zijn namelijk verbruiksproducten. Verbruiksproducten zijn producten die u regelmatig vervangt of waarvan een snellere slijtage mag worden verwacht dan van de elektrische sigaret zelf. Voor deze producten hanteren we afwijkende regels.

BATTERIJEN

Omdat de capaciteit van een batterij bij dagelijks gebruik na verloop van tijd afneemt, hebben de batterijen die u koopt Rookwinkel.nl een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet direct defect, maar kan de capaciteit van de batterij wel sneller afnemen.

    • Let op: Laadt de batterijen altijd op met een gecertificeerde, bij Rookwinkel.nl aangeschafte oplader/adapter. Is uw batterij defect nadat u deze hebt opgeladen met een oplader/adapter die niet is aangeschaft bij Rookwinkel.nl, dan vervalt uw garantie.

E-LIQUIDS

Is de smaak van de e-liquid die u bij Rookwinkel.nl hebt besteld toch niet helemaal wat u ervan had gehoopt? Dan willen we u natuurlijk niet laten zitten met een voorraad e-liquids waar u niets mee kunt. E-liquids die uit de verpakking zijn en waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen we helaas niet van u terugnemen. Wanneer een flesje verzegeld is en in de originele verpakking zit, kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem hiervoor altijd eventjes contact met ons op!

Hebt u het idee dat, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles, een e-liquid niet aan de normen voldoet of anders smaakt dan u gewend bent? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen met u kijken naar een oplossing.

ATOMIZERS, COIL UNITS & CLEAROMIZERS

Helaas kunnen we op clearomizers, atomizers en coil units geen garantie geven. Atomizers, coil units en clearomizers zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden, en vanuit hygiënisch oogpunt, zit er op deze producten geen garantie.

Werkt uw atomizer, coil unit of clearomizer bij ontvangst niet naar behoren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen zullen we dan bespreken wat het probleem is en zoeken naar een gepaste oplossing.

    • Let op: Ook op producten waarbij een afwijkend garantiebeleid wordt gehanteerd, is het herroepingsrecht van toepassing. Hebt u de verkeerde atomizers/coil units besteld of is de clearomizer niet wat u ervan had verwacht? Indien de producten ongebruikt, compleet en in de originele, gesloten verpakking zitten, kunt u deze altijd binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Neem, voordat u dit doet, altijd even contact op met onze klantenservice!

 

Kunnen wij u ergens bij helpen?

Onze klantenservice staat op werkdagen van 9:00 tot 18:00 voor u klaar

 

Bel gratis 0800 8108
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

 

Mail naar [email protected]
Ontvang een antwoord op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

 

Vul het contactformulier in
Vraag over een bestelling? Vermeld uw bestelnummer

 

Bezoek onze winkels
Zeven dagen per week geopend in Breda, Den Haag en Utrecht

 

WhatsApp naar 06 4416 4416
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00