Garantie

Werkt uw product niet naar behoren? Dat vinden we erg vervelend. Gelukkig krijgt u, met uitzondering op de hieronder benoemde punten, op alle producten 12 maanden garantie.

ALGEMEEN

Het is erg vervelend als uw product niet naar behoren werkt. Gelukkig geven we u, met uitzondering op de hieronder benoemde punten, op alle producten 12 maanden garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Doet uw product niet wat het zou moeten doen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen zullen we dan kijken naar een gepaste oplossing!

NIET TEVREDEN MET UW AANKOOP?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product dat u besteld heeft, niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Bij Rookwinkel.nl kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van reden, uw aankoop kunt ontbinden.

    • Let op: Neem voor u een product naar ons terugstuurt, altijd eerst contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we u de retourinstructies toesturen en hebt u de zekerheid dat uw retourzending snel wordt afgehandeld.

UITZONDERINGEN

Helaas kunnen we niet op al onze producten 12 maanden garantie geven. Een aantal onderdelen of toebehoren van de elektrische sigaret zijn namelijk verbruiksproducten. Verbruiksproducten zijn producten die u regelmatig vervangt of waarvan een snellere slijtage mag worden verwacht dan van de elektrische sigaret zelf. Voor deze producten hanteren we afwijkende regels.

BATTERIJEN

Omdat de capaciteit van een batterij bij dagelijks gebruik na verloop van tijd afneemt, hebben de batterijen die u koopt Rookwinkel.nl een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet direct defect, maar kan de capaciteit van de batterij wel sneller afnemen.

    • Let op: Laadt de batterijen altijd op met een gecertificeerde, bij Rookwinkel.nl aangeschafte oplader/adapter. Is uw batterij defect nadat u deze hebt opgeladen met een oplader/adapter die niet is aangeschaft bij Rookwinkel.nl, dan vervalt uw garantie.

E-LIQUIDS

Is de smaak van de e-liquid die u bij Rookwinkel.nl hebt besteld toch niet helemaal wat u ervan had gehoopt? Dan willen we u natuurlijk niet laten zitten met een voorraad e-liquids waar u niets mee kunt. E-liquids die uit de verpakking zijn en waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen we helaas niet van u terugnemen. Wanneer een flesje verzegeld is en in de originele verpakking zit, kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem hiervoor altijd eventjes contact met ons op!

Hebt u het idee dat, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles, een e-liquid niet aan de normen voldoet of anders smaakt dan u gewend bent? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen met u kijken naar een oplossing.

    • Let op:Wij vragen u om, voordat u een product naar ons terugstuurt, altijd eerst contact met onze klantenservice op te nemen. Dan kunnen we u de retourinstructies toesturen en hebt u de zekerheid dat uw retourzending snel wordt afgehandeld. Zorg ervoor dat de producten ongebruikt, compleet en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking geretourneerd worden. Indien dit niet het geval is, kan er een eventuele waardevermindering (die kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag) bij u in rekening worden gebracht.

 

Kunnen wij u ergens bij helpen?

Onze klantenservice staat op werkdagen van 9:00 tot 18:00 voor u klaar

 

Bel gratis 0800 8108
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

 

Mail naar [email protected]
Ontvang een antwoord op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

 

Vul het contactformulier in
Vraag over een bestelling? Vermeld uw bestelnummer

 

Bezoek onze winkels
Zeven dagen per week geopend in Breda, Den Haag en Utrecht

 

WhatsApp naar 06 4416 4416
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee