Rookwinkel Utrecht

Onze Rookwinkel.nl vestiging in Utrecht is gevestigd in het bruisende centrum van de stad. In- en rondom het centrum vindt u voldoende (betaalde) parkeergelegenheden, waar u uw auto kunt parkeren. Komt u liever met de trein? U vindt ons Rookwinkel.nl filiaal op slechts zeven minuten lopen van station Utrecht Centraal. Op nog geen steenworp afstand van ons filiaal vindt u het hart van de stad: het Domplein. Een plein waar u, buiten de 465 traptreden tellende Domtoren en de imposante Domkerk, een hoop gezellige restaurantjes, cafés en terrasjes vindt.

E-sigaret in Utrecht kopen? Ons Rookwinkel.nl filiaal bevindt zich aan de Steenweg, in het bruisende centrum van Utrecht. We streven er naar om de informatie omtrent elektrisch roken op onze website zo volledig mogelijk weer te geven, om onduidelijkheden te voorkomen. Toch kan het soms prettiger zijn om direct uitleg te hebben van een ervaren medewerker. Hebt u liever persoonlijk contact? Dan heten we u van harte welkom in onze winkel, waar u voor een gedegen advies door één van onze vakkundige medewerkers terecht kunt.

Onze medewerkers voorzien u graag van alle ins- en outs over elektrisch roken. U kunt haast alle e-sigaretten bekijken en verschillende e-liquids uitproberen om een juiste keuze te kunnen maken. Onze medewerkers helpen u graag op weg, zodat u de deur uit gaat met het product dat het beste bij u past.

Weet u van te voren voor welk product u komt en wilt u dit product ophalen in de winkel? Dan kunt u een reservering maken. Zo bent u er zeker van dat het product waar u naar opzoek bent in de winkel op voorraad is, en voorkomt u dat u voor niets naar de winkel gaat. U kunt een reservering plaatsen door te bellen naar onze klantenservice (0800-8108). Zij zullen het product vervolgens voor u bij de winkel reserveren.

Openingstijden Rookwinkel Utrecht

Maandag 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag 10:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 12:00 tot 18:00 uur

Aangepaste Openingstijden

Zondag 13 november Gesloten
Zondag 20 november Gesloten
Zondag 27 november Gesloten
Zondag 4 december Gesloten
Maandag 5 december Open tot 17:00 uur) (Sinterklaas)
Zondag 25 december Gesloten (Kerstmis)
Maandag 26 december Gesloten (Kerstmis)
Zaterdag 31 december Open tot 17:00 uur (Oudjaarsdag)
Zondag 1 januari 2022 Gesloten (Nieuwjaarsdag)

Bezoek Rookwinkel Utrecht

Steenweg 32

3511 JR Utrecht


Naast onze winkel in Utrecht helpen we u ook graag verder bij een van onze winkels in Breda en Den Haag.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee