Rookwinkel Breda

De Rookwinkel vestiging in Breda is gevestigd in het centrum van de stad. Hierdoor kunt u altijd gebruik maken van de (betaalde) parkeerplaatsen in- en rond het centrum wanneer u met de auto komt.

E-sigaret in Breda kopen? Ons Rookwinkel filiaal bevindt zich aan de Korte Brugstraat, in de binnenstad van bruisend Breda. We streven er naar om de informatie omtrent elektrisch roken op onze website zo volledig mogelijk weer te geven, om onduidelijkheden te voorkomen. Toch kan het soms prettiger zijn om direct uitleg te hebben van een ervaren medewerker. Hebt u liever persoonlijk contact? Dan heten we u van harte welkom in onze winkel, waar u voor een gedegen advies door één van onze vakkundige medewerkers terecht kunt.

Onze medewerkers voorzien u graag van alle ins- en outs over elektrisch roken. U kunt haast alle e-sigaretten bekijken en verschillende e-liquids uitproberen om een juiste keuze te kunnen maken. Onze medewerkers helpen u graag op weg, zodat u met het product de deur uit gaat wat het beste bij u past.

Weet u van te voren voor welk product u komt en wilt u dit product ophalen in de winkel? Dan kunt u een reservering maken. Zo bent u er zeker van dat het product waar u naar opzoek bent in de winkel op voorraad is, en voorkomt u dat u voor niets naar de winkel gaat. U kunt een reservering plaatsen door te bellen naar onze klantenservice (0800-8108). Zij zullen het product vervolgens voor u bij de winkel reserveren.

Openingstijden Rookwinkel Breda

Maandag 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag 10:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 12:00 tot 18:00 uur

Aangepaste Openingstijden

Maandag 5 december Open tot 17:00 uur) (Sinterklaas)
Zondag 25 december Gesloten (Kerstmis)
Maandag 26 december Gesloten (Kerstmis)
Zaterdag 31 december Open tot 17:00 uur (Oudjaarsdag)
Zondag 1 januari 2022 Gesloten (Nieuwjaarsdag)

Bezoek Rookwinkel Breda

Korte Brugstraat 12

4811 ZA Breda


Naast onze winkel in Breda helpen we u ook graag verder bij een van onze winkels in Utrecht en Den Haag.

Parkeergelegenheden Rookwinkel Breda

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee