Eleaf Melo 5 Clearomizer

Eleaf Melo 5 Clearomizer

Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een schuif-vul systeem met kinderslot.
€ 28,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een schuif-vul systeem met kinderslot. Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid, dient u de top cap omhoog te trekken, waarna u deze van de tank kunt schuiven. Wanneer u dit gedaan hebt, komt het vulgat vrij.

De MELO 5 beschikt ook over een kinderslot aan de onderkant. De coil unit bevindt zich op de atomizer base. Wanneer u de coil unit wenst te vervangen voor een nieuwe, dient u de atomizer base los te draaien van de onderkant van de tank. Als u dit doet, sluit het e-liquid reservoir zichzelf automatisch af.

De MELO 5 maakt gebruik van EC Mesh Coils. De Eleaf iStick Rim Kit wordt geleverd met één EC-S 0,6Ω atomizer head en één EC-M 0,15Ω atomizer head.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee