Aspire Speeder Kit

Aspire Speeder Kit

Aspire Speeder 200W TC Box MOD van 200W in combinatie met de 2ml Athos Tank en sub-ohm coil.

€ 64,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Speeder 200W TC Kit is een combinatie van de Aspire Speeder Box MOD met een 2ml Aspire Athos tank. De Speeder MOD beschikt over temperature control, variabel wattage, variabel voltage, Bypass en maakt gebruik van twee losse 18650 batterijen.

De Aspire Speeder 200W TC Box MOD

De De Aspire Speeder 200W TC Box MOD is een 200 watt MOD en is voorzien van een "0,69" OLED display welke meedraait met de positie waarin u de Speeder box MOD houdt. Op deze display wordt alle benodigde informatie zoals de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit weergegeven. Onder het display bevindt zich een Micro USB aansluiting om batterijen op te laden. Daarboven bevinden zich de plus- en minknop waarmee u de MOD kunt bedienen en door het menu kunt navigeren.

Aspire Athos Tank

De Aspire Athos Tank heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van sub-ohm coils waarbij er drie of vijf gloeidraden in de coil zitten. Door de lage weerstanden en de vele gloeidraden geeft de Athos Tank veel damp. Het bijvullen van de Athos Tank kunt u via de bovenkant doen door de topcap eraf te draaien.

Temperature Control

De temperature control functie zorgt ervoor dat de coil altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. Dit geeft de meest gelijkmatige verdamping en is alleen mogelijk door gebruik te maken van nikkel of titanium coils. In de Temperature Control modus is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 graden Celsius.

Variable Wattage

In de Variable Wattage modus is het mogelijk zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is dan regelbaar van 1 tot 200 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de Aspire Speeder Kit wordt een kanthal coil meegeleverd die geschikt is voor de Variable Wattage modus.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de kit

AantalItem
1x De Aspire Speeder 200W TC MOD
1x Aspire Athos Tank
1x 0,3Ω Aspire Athos A3 Coil (60W - 75W)
1x Extra Glass Tube
1x Extra Mondstuk
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje reserve rubberen O-ringen
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Speeder Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterij 2x 18650 (niet inbegrepen)
Wattage 1 - 200W
Afmetingen Speeder MOD 88mm (h) x 61mm (b) x 46mm (l)
Afmetingen Athos Tank 51mm (h) x 25mm (d)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee