Aspire Speeder MOD

Aspire Speeder MOD

200W Box Mod welke werkt op twee 18650 batterijen en beschikt over de TC-functie.

€ 59,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire Speeder MOD is een 200 Watt box MOD met Temperature Control functie. De Aspire Speeder MOD is voorzien van een 0.96" OLED display. Omdat de vuurknop onder een kapje verstopt zit, dient u de MOD te gebruiken door er als het ware in te knijpen.

Temperature Control

Met een Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met de knopjes onder op de Speeder is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Hiervoor is wel een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met bijvoorbeeld Ni, Ti of SS weerstandsdraad (Nickel, Titanium of Stainless Steel).

Variable Wattage

Naast de Temperature Control modus beschikt de Aspire Speeder MOD ook over een Variable Wattage modus. Door de menu knop enkele seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de verschillende TC (Ti, Ni, SS) en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de plus-en minknop instelbaar tussen 1 en 100 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

OLED Display

Het OLED display van de Aspire Speeder MOD geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Aspire Speeder MOD is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Speeder MOD uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Speeder MOD 200W
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Engelstalige Handleiding


* Deze Aspire Speeder MOD wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Wattage 1 - 200 Watt
Weerstand in VW stand 0,1Ω - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05Ω - 1,5Ω
Voeding 2x 18650 batterijen (niet standaard meegeleverd)
Gewicht 187Gr (zonder batterijen)
Afmeting 88mm (h) x 31mm (d) x 46mm (b)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee