Aspire Speeder MOD

Aspire Speeder MOD

200W Box Mod welke werkt op twee 18650 batterijen en beschikt over de TC-functie.

€ 59,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Speeder MOD is een 200 Watt box MOD met Temperature Control functie. De Aspire Speeder MOD is voorzien van een 0.96" OLED display. Omdat de vuurknop onder een kapje verstopt zit, dient u de MOD te gebruiken door er als het ware in te knijpen.

Temperature Control

Met een Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Met de knopjes onder op de Speeder is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. Hiervoor is wel een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met bijvoorbeeld Ni, Ti of SS weerstandsdraad (Nickel, Titanium of Stainless Steel).

Variable Wattage

Naast de Temperature Control modus beschikt de Aspire Speeder MOD ook over een Variable Wattage modus. Door de menu knop enkele seconden ingedrukt te houden, kunt u schakelen tussen de verschillende TC (Ti, Ni, SS) en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de plus-en minknop instelbaar tussen 1 en 100 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

OLED Display

Het OLED display van de Aspire Speeder MOD geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Aspire Speeder MOD is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Speeder MOD uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Speeder MOD 200W
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding


* Deze Aspire Speeder MOD wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Wattage 1 - 200 Watt
Weerstand in VW stand 0,1Ω - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,05Ω - 1,5Ω
Voeding 2x 18650 batterijen (niet standaard meegeleverd)
Gewicht 187Gr (zonder batterijen)
Afmeting 88mm (h) x 31mm (d) x 46mm (b)
Aansluiting 510

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Wijnand on 22-02-2018
Fijne mod
Waardering
Heb deze mod nu een week, en ben zeer tevreden. Samen met de nautilus 2 is dit een ideale combinatie, de batterijen gaan bijna een week mee. En al bijna van de gewone sigaretten af.
Review by Sjerp on 25-08-2017
Mooie funtionele mod
Waardering
Super fijne mod zonder poes pas.
Makelijk in bediening.
Ligt fijn in de hand.
En kan alle coils aan aan.
Ben er zeer blij mee dank zij de goede service van Rookwinkel.

Schrijf een review over de Aspire Speeder MOD

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering