Smok Nano One Set

Smok Nano One Set

Smok
Kleine 80 Watt box MOD met temperature control functie en Nano TFV4 Tank welke eenvoudig via boven is bij te vullen.

€ 69,95

Smok Nano One Set

Details

De kleine R-Steam Box Mod met een maximale output van 80W in combinatie met de Nano TFV4 Tank van Smok maken van de Nano One Set een uitstekende elektrische sigaret. Revolutionair aan deze e-sigaret is de clearomizer, die gebruik maakt van een ingenieus vulsysteem waarbij zonder morsen de e-liquid eenvoudig kan worden bijgevuld.

De R-Steam 80W van Smok is uitgerust met een 510 Spring-loaded connector zodat vrijwel elke 510 clearomizer perfect past op de aansluiting. De Smok Nano One Set is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, zwart en zilver.

R-Steam 80W TC Box

De R-Steam 80W Box maakt gebruik van een 18650 batterij die eenvoudig kan worden geinstalleerd door het magnetische klepje aan de zijkant van de box te verwijderen. Doordat de maximale output van deze box MOD wel 80 Watt bedraagt is het van belang een batterij te gebruiken met een nominale output van 20A (Ampere).

De R-Steam Box is voorzien van Temperature Control functionaliteit wat het mogelijk maakt de verdamptemperatuur van de Nano TFV4 Tank in te stellen (100℃ - 315℃). Het wattage wordt in deze modus automatisch ingesteld. Ook kan de Smok R-Steam 80W Box MOD in Wattage modus gebruikt worden wat het mogelijk maakt het wattage in te stellen van 1,0 Watt tot en met 80 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Special Draw Effects

Een speciale functie van de R-Steam mini box is de "Special Draw Effects"-stand die het mogelijk maakt een voorgeprogrammeerde instelling in te schakelen. Hiermee kan gekozen worden uit zeer stevige dampproductie tot minimale, zachte dampproductie in vijf verschillende standen.

Smok Nano TFV4 Tank

De hoogwaardig afgewerkte Nano TFV4 Tank van Smok beschikt over een unieke techniek die het mogelijk maakt om via de bovenkant van het tankje de e-liquid bij te vullen zonder iets open te schroeven. Eenvoudig, veilig en schoon vullen dus. De driptip is opgebouwd uit twee lagen waardoor de luchtstroom zo wordt gevormd dat deze niet te heet wordt. In de base van de tank zit een airflow control ring verwerkt die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar persoonlijke wensen in te stellen.

Smok Micro Dual Core Coil Unit

De Nano TFV4 Tank maakt gebruik van de Smok Micro Dual Core coil units van verschillende materialen. Zo kan de Stainless Steel versie met een weerstand van 0,25Ω worden gebruikt om elektrisch te roken met temperature control. De 0,3Ω Micro Fused Clapton Dual Core coil unit maakt het mogelijk om sub-ohm te dampen waarbij het wattage zeer laag ingesteld kan worden. De dampafgifte van de Smok Nano One Set is hierdoor gelijkmatig en vol.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok R-Steam 80W Box
1x Smok Nano TFV4 Tank
1x 0,25Ω Stainless Steel Dual Core Coil Unit
1x 0,3Ω Micro Fused Clapton Dual Core Coil Unit
1x Nano TFV4 Tank Glass
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve seal ringen
1x Smok Vapeband
1x Handleiding (Engels, Frans & Duits)
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Smok
Batterij 1x 18650 batterij (niet meegeleverd) minimaal 20A
Tankinhoud 2ml
Variabel Voltage 0,8 - 2,0 Volt
Variabel Wattage 1,0 - 80,0 Watt
Afmeting 22,3mm (l) x 38mm (b) x 139mm (h) Inclusief TFV4 Tank
Gewicht 120g
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, Zilver, Rood of Wit
Firmware Firmware update

Smok Micro TFV4 Coil Unit Overzicht

 STC2CLP2Micro MTL CoreMicro MTL Core
Weerstand 0,25Ω 0,30Ω 1,2Ω 1,8Ω
Materiaal gloeidraad Stainless Steel Kanthal Kanthal Kanthal
Type coil Dual Clapton Single Single
Aanbevolen wattage 30 - 60W 30 - 90W 18 - 40W 15 - 30W
Temp. control Ja Nee Nee Nee
Wick materiaal Organisch katoen Organisch katoen Organisch katoen Organisch katoen
Damphoeveelheid

*) Deze SMOK Nano One Set wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 3 reviews
Review by Tara on 25-02-2017
Super!
Waardering
Was wat twijfelachtig naar dit apparaatje toe, maar na mijn bezoek aan de rookwinkel in Den Haag ben ik helemaal blij! Smaak is geweldig en hij dampt maximaal.
Review by HvLee on 03-09-2016
Deze heeft me echt van het roken afgekregen
Waardering
Na wat ego's pennetjes geprobeerd te hebben, wat overigens een prima begin is, toch nieuwsgierig geworden naar het 'echte' werk, en daar geen spijt van gekregen.

Zoveel meer smaak en je maakt daadwerkelijk dikke wolken (als je dat wil natuurlijk).

Vooral de tank die erbij zit bevalt me erg goed, ik doe lang met een coil en hij is makkelijk in gebruik. Het bijvullen is zo wel heel makkelijk.

Ik ben echt heel blij met de aankoop, en door dit model had ik de moed gekregen echt 100% over te stappen van het analoge roken. Nu inmiddels 3 weken geheel rookvrij.
Review by kleinsten on 30-06-2016
Perfecte Mod
Waardering
Helemaal perfect.

Schrijf een review over de Smok Nano One Set

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering