Smok Majesty 225W TC Kit

Smok Majesty 225W TC Kit

Complete kit die bestaat uit de Majesty 225W, de 2ml SMOK TFV8 X-Baby Beast Tank en twee sub-ohm coil units.

€ 82,95

Beschrijving

Details

De Smok Majesty is een MOD met een maximale output van 225 Watt. De Majesty werkt op twee losse 18650 batterijen en wordt geleverd met de TFV8 X-Baby Beast Tank, welke beschikt over een inhoud van 2ml. De Majesty beschikt over een 1,0” display, waarop alle relevante informatie wordt weergegeven.

Smok Majesty 225W TC MOD

De Smok Majesty MOD maakt gebruik van twee losse 18650 batterijen. Deze kunnen via de onderkant van de MOD in de Majesty worden geplaatst. Het opladen van de batterijen kan via de meegeleverde Micro USB kabel. We raden u echter aan om de batterijen op te laden met een externe oplader. Buiten dat dit sneller gaat, wordt de Smok Majesty op deze manier minder belast.

De Smok Majesty 225W beschikt over verschillende instelmogelijkheden die u de mogelijkheid geven om de MOD geheel naar wens in te stellen. De Majesty instellen doet u via de knoppen die zich aan de onderkant van het display bevinden. De instellingen en overige informatie wordt op het 1” OLED kleurendisplay weergegeven. De instelmogelijkheden waarover de Majesty beschikt zijn:

  • Variable Wattage
  • Temperature Control
  • Airflow control

Het wattage van de Majesty is instelbaar van 6 tot en met 225 Watt. De temperatuur kunt u instellen van 100 tot en met 315 graden Celsius. Maakt u gebruik van de variable wattage modus? Dan dient de coil die u gebruikt over een weerstand tussen 0,1 en 3 ohm te beschikken. Indien u gebruik maakt van de temperature control modus, dan dient u gebruik te maken van een coil die beschikt over een weerstand tussen 0,05&Omega en 3&Omega.

Smok TFV8 X-Baby Beast Tank

De Smok TFV8 X-Baby Beast Tank heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden bijgevuld. Het bijvullen van e-liquid kunt u doen door de top cap naar links te schuiven. De Smok TFV8 X-Baby Beast Tank maakt gebruik van grote coils, waarvan de weerstanden erg laag zijn, wat zorgt voor een volle damp.

De TFV8 X-Baby Beast beschikt over airflow control, welke zich aan de bovenkant van de clearomizer bevindt. U kunt de airflow instellen door aan de ring onder de top cap te draaien. Zet u de Airflow helemaal open, dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. De hoeveelheid lucht die er wordt doorgelaten, heeft tevens invloed op de hoeveelheid damp die de TFV8 X-Baby Beast Tank afgeeft.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Majesty 225 TC MOD
1x Smok TFV8 X-Baby Beast Tank
1x 0,4Ω V8 X-Baby Q2 Coil
1x 0,2Ω V8 X-Baby T6 Coil
1x Extra Tankglaasje
2x Rubberen Vape Band
1x Reserve Onderdelen
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Majesty 225W TC Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 2x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 225W
Weerstand VW Mode 0,1 - 3Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C
Weerstand TC Mode 0,06 - 3Ω
Afmeting 46,1mm (l) x 30,6mm (b) x 85mm (h)

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee