Smok Majesty 225W TC Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Majesty 225W TC elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Majesty 225W TC Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Majesty 225W TC Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Majesty 225 TC MOD
1x Smok TFV8 X-Baby Beast Tank
1x 0,4Ω V8 X-Baby Q2 Coil
1x 0,2Ω V8 X-Baby T6 Coil
1x Extra Tankglaasje
2x Rubberen Vape Band
1x Reserve Onderdelen
1x Micro USB Oplaadkabel

 

UW SMOK MAJESTY 225W OPLADEN

De Smok Majesty 225 Kit werkt op twee losse 18650 batterijen. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en worden opgeladen voor ze volledig leeg zijn.

Aangeraden wordt om de 18650 batterijen op te laden via een externe oplader. Dit is het beste voor de batterijen en op deze manier wordt de MOD niet belast. U kunt de batterijen echter ook via het apparaat zelf opladen. Aan de voorkant van de Majesty vindt u een Micro USB poort. Om uw batterijen op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Justfog ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Op het display wordt de resterende batterijcapaciteit weergeven.

UW SMOK MAJESTY 225W GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil units plaatsen of vervangen
Om de coil unit van de Smok TFV8 X-Baby Beast Tank te plaatsen of te vervangen dient u de het glaasje van de onderste ring tegen de klok in los te draaien. Als u dit gedaan heeft, heeft u de atomizer base met de coil unit in uw hand. Nu kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

De TFV8 X-Baby Beast Tank vullen met e-liquid
Als u bovenop de clearomizer kijkt, ziet u op het metalen gedeelte onder de drip tip een pijl met daarvoor ‘Open’. Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u uw duim bij het woord ‘Open’ te houden en in de richting van de pijl te duwen. Als u dit gedaan hebt, komt het tankje vrij. U ziet nu een rond gat in het midden van het tankje en een langwerpig gat aan de zijkant. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via het langwerpige gat aan de zijkant. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste gat komt. Dit is het buisje wat zorgt voor de luchttoevoer. Schuif de top cap terug op het tankje. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE SMOK MAJESTY 225W IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De Majesty 225 beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één a twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Instellingsmogelijkheden wanneer het apparaat ingeschakeld is:

 1. Druk tegelijkertijd op de linker- en de rechter instellingsknop om het apparaat op slot te zetten.
 2. Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de rechter instellingsknop om te schakelen tussen TC (Ti, Ni, SS), VW en MEMORY modus.
 3. Druk op de batterijknop en op de linker instellingsknop om de gewenste ramp-up optie te kiezen (Norm/Soft/Hard in WATT modus, 15-225W in TEMP modus of M1-M22 in MEMORY modus).
 4. Druk op de linker- of op de rechter instellingsknop om de temperatuur of het wattage in te stellen.

Het apparaat op slot zetten
Door vijf seconden op de batterijknop te drukken, zal het apparaat op slot gaat. Als u dit gedaan heeft, kunt u geen instellingen wijzigen.

Het apparaat uitschakelen
Als het apparaat op slot staat, dient u de batterijknop opnieuw voor vijf seconden ingedrukt te houden. Kies nu voor POWER OFF. Het scherm zal zwart worden en het apparaat is uitgeschakeld. U kunt het apparaat ook uitschakelen door voor deze optie te kiezen in het instellingsmenu.

Instellingen opslaan
Alle instellingen zullen automatisch worden opgeslagen wanneer u ze selecteert. U hoeft niet iedere keer als ik het apparaat inschakelt de instellingen te resetten.

Menu en verschillende modi
Druk, als de Majesty is ingeschakeld, drie keer binnen twee seconden op de batterijknop om in het instellingsmenu te komen. Druk nu een paar seconden op de batterijknop om in het submenu te komen. Met de linker- en rechter instellingsknop kunt u door het menu navigeren. Door op de batterijknop te drukken bevestigt u uw keuze.

VW modus

 • Om in de VW modus te komen, dient u “W” te selecteren vanuit de volgende opties: TC modus, VW modus en MEMORY modus, door tegelijkertijd op de batterijknop en de rechter instelknop te drukken wanneer het scherm niet op slot staat. Een andere manier om de VW modus in te schakelen is door drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken, waarna er “W (VW)”, “TI, NI, SS(TC)”, “M (MEMORY)” op het scherm verschijnt. Selecteer “W” door op de batterijknop te drukken.
 • In de WATT modus dient u de linker- en de rechter instellingsknoppen te gebruiken om het wattage in te stellen. Het wattage is instelbaar in stapjes van 0,1W. Houd er rekening mee dat als het wattage onder de 100W komt, de Majesty het wattage in tienden aanpast. Indien het apparaat boven de 100W is, gebeurt dit niet.
 • Druk op de batterijknop om de gewenste ramp-up in te stellen. U kunt door op de batterijknop te drukken schakelen tussen HARD, NORM en SOFT.

TC modus

Indien u gebruik wilt maken van de TC functie, dient u een daarvoor geschikte atomizer te gebruiken.

 • Om in de TC modus te komen dient u te schakelen tussen TC modus, VW modus en MEMORY modus door tegelijkertijd op de batterijknop en de rechter instellingsknop te drukken terwijl het scherm is ingeschakeld. Een andere optie is door drie keer op de batterijknop te drukken, waarna u MODE kiest en vervolgens kiest tussen de drie opties aangaande coil materiaal (Ti, Ni of SS in temp modus).
 • Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de rechter instellingsknop om het wattage in te stellen van 15W tot en met 225W.
 • Gebruik in TC modus de linker- of de rechter instellingsknop in de temperatuur in te stellen. De temperatuur is aan te passen in stapjes van 1 graden Celsius of 1 Fahrenheit. Om te schakelen tussen deze twee voert u de temperatuur op tot de hoogste haalbaarheid. Het apparaat zal dan vanzelf omschakelen naar de andere eenheid. Ditzelfde geldt als u de temperatuur op het laagst zet en dan doorklikt.

MEMORY modus

 • U kunt de MEMORY modus inschakelen door tegelijkertijd op de batterijknop en op de rechter instellingsknop te drukken terwijl het scherm ingeschakeld is, en vervolgens te schakelen tussen TC modus, VW modus en MEMORY modus.
 • Wacht vijf seconden of houd de batterijknop ingedrukt om de M1-M22 instellingen aan te passen. U kunt het wattage aanpassen door op de linker- of de rechter instellingsknop te drukken.

Puff settings

 • Puff setting: Hiermee kunt u een limiet aan te nemen trekjes instellen;
 • Puff clear: Hiermee kunt u de trekjes teller op nul zetten;
 • Puff already: Het aantal trekjes die u tot dusver genomen heeft.

Scherm instellingen

 • Er zijn zes kleuren beschikbaar;
 • U kunt instellen na hoelang het scherm uitvalt. Dit is instelbaar van 15- tot en met 240 seconden.
 • U kunt in- of uitschakelen dat het apparaat zichzelf op slot zet zodra het scherm uitvalt.

Majesty uitschakelen

 • Door het kruisje te selecteren blijft het apparaat ingeschakeld;
 • Door voor het vinkje te kiezen schakelt het apparaat zichzelf uit.

Meldingen

Er zijn verschillende meldingen die op het display kunnen verschijnen om iets aan te geven:

 • VOLT TOO LOW: Het batterij voltage is lager dan 6,4V;
 • VOLT TOO HIGH: Het batterij voltage is hoger dan nodig. Vervang de batterij;
 • NO ATOMIZER: Er is geen atomizer gedetecteerd;
 • ATOMIZER NEW/OLD: Er is een nieuwe atomizer gedetecteerd terwijl u in TC modus zit;
 • OHM TOO LOW: Er is een te lage weerstand gedetecteerd. Vervang uw atomizer.

Inhaleren

 • Druk op de batterijknop, breng het mondstuk naar uw mond en inhaleer. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren meteen weer los.

Beveiligingen

De beveiligingen waarover de Smok Majesty 225W TC Kit beschikt zijn:

 • Automatisch uitschakelen bij te lang indrukken batterijknop;
 • Beveiliging tegen kortsluiting;
 • Beveiliging tegen te lage weerstand;
 • Beveiliging tegen oververhitting;
 • Beveiliging tegen overladen;
 • Beveiliging tegen onderladen;

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee