Joyetech ESPION Solo Kit

Joyetech ESPION Solo Kit

Limited edition 80W MOD met touchscreen, compatibel met zowel een 18650 batterij als een 21700 batterij.

€ 79,95

Joyetech ESPION Solo Roze   +€ 0,00

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech Espion Solo is een limited edition 80W Box MOD, die ter ere van het tienjarig bestaan van Joyetech is ontworpen. De Joyetech Espion beschikt over een 1,3” OLED touchscreen en is compatibel met zowel een 18650 batterij als een 21700 batterij. De Espion Solo kit wordt geleverd met de ProCore Air clearomizer, welke over een inhoud van 2ml beschikt. Met de meegeleverde ProCA 0,4Ω atomizer kan zowel mouth-to-lung als direct lung gedampt worden.

Joyetech ProCore Air Clearomizer

De Joyetech ProCore Air clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden gevuld. De ProCore beschikt over een schuifsysteem. Om bij het reservoir te komen en de clearomizer met e-liquid te vullen, dient u de top cap te verschuiven. Het demonteren van onderdelen wanneer u de clearomizer bij wilt vullen, behoort hiermee tot het verleden. De Joyetech ProCore Air clearomizer beschikt over een bottom airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. Dit kunt u instellen door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de ProCore bevindt.

1,3” OLED TOUCHSCREEN

Op de voorkant van de Joyetech Espion Solo vindt u het 1,3” OLED touchscreen. Op dit scherm wordt alle informatie weergegeven die u nodig hebt. Door over het scherm te vegen en op het scherm te drukken, kunt u navigeren door het menu. Door op de knop te drukken die zich boven de Micro USB poort bevindt, zet u het scherm op slot. Daarnaast zal het scherm automatisch op slot schieten als u op de batterijknop drukt. Zo wordt voorkomen dat u uw instellingen per ongeluk wijzigt. Door op de knop boven de Mirco USB poort te drukken, ontgrendelt u het scherm. Wilt u het scherm uit- of inschakelen? Druk dan twee keer snel achter elkaar op diezelfde knop.

VERSCHILLENDE INSTELMOGELIJKHEDEN

De Joyetech Espion Solo beschikt over verschillende instelmogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de power functie, RTC, Bypass, temperature control en TCR (Temperature Coëfficient of Resistance) modus. Met de temperature control modus kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de coil nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Indien de Bypass modus is ingeschakeld, zal er een directe uitgangsspanning wordt toegepast.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech ESPION Solo MOD
1x Joyetech ProCore Air Clearomizer
2x 0,4Ω ProCA Atomizer Head (55 - 65W)
1x 18650 Batterij Sleeve
1x USB Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech ESPION Solo Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 21700 of 1x 18650 (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Wattage 1W - 80W
Weerstand TC 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen 39.5mm (l) x 25.5mm (b) x 126mm (h)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee