Joyetech ProCore Air Clearomizer

Joyetech ProCore Air Clearomizer

Een 2ml clearomizer met foptill en airflow control. Geleverd met twee sub-ohm atomizer heads.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech ProCore Air clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden gevuld. De ProCore beschikt over een schuifsysteem. Om bij het reservoir te komen en de clearomizer met e-liquid te vullen, dient u de top cap te verschuiven. Het demonteren van onderdelen wanneer u de clearomizer bij wilt vullen, behoort hiermee tot het verleden. De Joyetech ProCore Air clearomizer beschikt over een bottom airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. U kunt dit instellen door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de ProCore bevindt.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech ProCore Air Clearomizer
2x 0,4Ω ProCa Atomizer Head (55W - 65W)
1x Reserve Tankglaasje
1x Reserve Onderdelen
1x Instructiekaartje (engelstalig)

Specificaties

Merk Joyetech
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 49mm
Aansluiting 510
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee