Eleaf iStick S80

Eleaf iStick S80

Set van Eleaf met een ingebouwde batterij van 1800mAh en een 2ml clearomizer.
€ 59,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick S80 set wordt geleverd met een iStick S80 batterij (1800mAh) en een Gzeno clearomizer. De iStick S80 heeft een maximaal vermogen van 80Watt en werkt via een ingebouwde batterij. U kunt de batterij dus niet wisselen. De MOD kan worden ingesteld op zowel VW als TC modus.

De clearomizer en coil units

De Eleaf iStick S80 maakt gebruik van een Eleaf GZeno clearomizer met een inhoud van 2ml. Door het eenvoudige vulsysteem is de clearomizer van bovenaf te vullen. U hoeft de tank daardoor niet van de batterij af te draaien om de e-liquid bij te vullen. De clearomizer heeft een airflow control ring met 5 gaatjes, waarmee u de luchttoevoer kan instellen. Wanneer er meer lucht mee komt tijdens het nemen van een trekje, koelt de damp af en kunt u dieper inhaleren. Bij een airflow die wat dichter staat, is de damp wat geconcentreerder.

De Eleaf Gzeno clearomizer maakt gebruik van de Eleaf GZ coils. Deze coils hebben een weerstand van 1.2Ohm. Hierdoor zijn de coils geschikt voor het MTL (Mouth to Lung) dampen. De coils kunnen gedampt worden op een wattage tussen 7 en 13 Watt. Gemiddeld dient u een coil unit 1x per 2 weken te wisselen. Wanneer de Eleaf iStick S80 minder damp geeft, of wanneer de smaak niet meer is zoals u gewend bent, kunt u de coil unit verwisselen.

De Box MOD

De Eleaf iStick S80 heeft een scherm waarop u verschillende informatie kunt aflezen. Uiteraard de resterende batterijcapaciteit, maar ook overige informatie zoals de weerstand van de coil en het aantal genomen hijsjes zijn terug te zien.

De batterij beschikt over een maximale output van 80 Watt. Houd er echter wel rekening mee dat de bijgeleverde coils enkel tot 13 Watt gedampt kunnen worden. Mocht u liever op een hoger wattage dampen kunt u een andere clearomizer gebruiken.

Naast de mogelijkheid om de wattage (VW modus) te veranderen kunt u ook op Temperature Control (TC modus) dampen. De beschikbare modi zijn SS, Ni200, en Ti.

Het opladen van de Box MOD

De Box MOD bevat diverse beveiligingen zoals bescherming tegen het over laden van de batterij. De batterij is dus volledig veilig. U kunt deze opladen via de meegeleverde USB-C oplaadkabel. Gemiddeld neemt het volledig opladen van de batterij een aantal uren in beslag. Tijdens het opladen kunt u, dankzij de pass through functie, wel gewoon door blijven dampen.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick S80 MOD
1x Gzeno tank 2ml
2x Gz 1.2ohm coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick S80 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1800mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 113,5mm x 33,5mm x 25,5mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee