Eleaf GZeno tank

Eleaf GZeno tank

Een clearomizer met een inhoud van 2ml, welke eenvoudig via de bovenkant bij te vullen is. De Eleaf GZeno tank wordt geleverd met 2 coils.
€ 23,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf GZeno tank heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een airflow control ring met 5 gaatjes, waarmee u de luchttoevoer naar eigen wens kan instellen. Wanneer er meer lucht mee komt tijdens het nemen van een trekje, koelt de damp af en kunt u dieper inhaleren. Bij een airflow die wat dichter staat, is de damp wat geconcentreerder.

De Eleaf GZeno clearomizer maakt gebruik van de Eleaf GZ coils Deze coils hebben een weerstand van 1.2Ohm. Hierdoor zijn de coils geschikt voor het MTL (Mouth to Lung) dampen. De coils kunnen gedampt worden op een wattage tussen 7 en 13 Watt. Gemiddeld dient u een coil unit 1x per 2 weken te wisselen. Wanneer de Eleaf iStick S80 minder damp geeft, of wanneer de smaak niet meer is zoals u gewend bent, kunt u de coil unit.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf GZeno clearomizer
2x Eleaf Gz coils 1.2Ohm

Specificaties

Merk Eleaf
Tankinhoud 2ml
Materiaal Roestvrijstaal
Afmetingen 24,55 x 50,6 mm
Gewicht 69g
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee