Eleaf iStick Rim Kit

Eleaf iStick Rim Kit

E-sigaret met een capaciteit van 3000mAh en maximale output van 80W. Geleverd met de 2ml Melo 5 clearomizer.
€ 74,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Rim is een elektrische sigaret die werkt op een ingebouwde batterij met een capaciteit van 3000mAh. De iStick Rim heeft een maximale output van 80 Watt en wordt geleverd met de MELO 5 clearomizer, welke over een kinderslot beschikt.

ELEAF ISTICK RIM BATTERIJ

De batterijknop van de Eleaf iStick Rim vindt u aan de voorkant van de body. Onder de langwerpige batterijknop vindt u een schermpje waarop u alle relevante informatie, zoals de resterende batterijcapaciteit en het wattage, af kunt lezen. Onder dit schermpje vindt u een plus- en minknop. Met deze knoppen kunt u de instellingen van de iStick Rim wijzigen.

De Eleaf iStick Rim is voorzien van een print welke is gedrukt op rubber. Deze print wordt beschermd door een dun laagje folie. De achterkant van de body is over bijna de gehele lengte voorzien van een rubberen antislip pad. Aan de onderkant van de batterij vindt u een USB-C poort. Door gebruik te maken van de meegeleverde USB-C oplaadkabel, kunt u de batterij van uw Eleaf iStick Rim opladen. U dient de USB-C kant van de oplaadkabel in de USB-C poort van uw Eleaf te steken, waarna u de USB kant van de kabel in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een AC adapter die geschikt is voor netstroom steekt. Op het display kunt u zien hoe vol uw batterij is. Het volledig opladen van uw batterij duurt ongeveer 40 minuten.

SLIMME DRY HIT BEVEILIGING

De iStick Rim beschikt over een beveiliging die voorkomt dat er een dry hit ontstaat. De Rim beschikt over ingebouwde temperatuur gecontroleerde technologie. Wanneer er weinig e-liquid rondom de coil unit zit, blijft verkoeling achterwegen en wordt de coil unit sneller warm dan wanneer de clearomizer gevuld is. De temperature control technology kan hieruit afleiden dat er te weinig e-liquid in de clearomizer zit en zal ingrijpen om een dry hit te voorkomen.

    • Let op: De beveiliging tegen dry hit werkt alleen wanneer u gebruik maakt van de ES-S 0,6 ohm atomizer en wanneer het apparaat is ingesteld op 30 Watt of lager.

ELEAF MELO 5 Clearomizer

De Eleaf iStick Rim wordt geleverd met de Eleaf MELO 5 clearomizer. Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een schuif-vul systeem met kinderslot. Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid, dient u de top cap omhoog te trekken, waarna u deze van de tank kunt schuiven. Wanneer u dit gedaan hebt, komt het vulgat vrij.

De MELO 5 beschikt ook over een kinderslot aan de onderkant. De coil unit bevindt zich op de atomizer base. Wanneer u de coil unit wenst te vervangen voor een nieuwe, dient u de atomizer base los te draaien van de onderkant van de tank. Als u dit doet, sluit het e-liquid reservoir zichzelf automatisch af.

De MELO 5 maakt gebruik van EC Mesh Coils. De Eleaf iStick Rim Kit wordt geleverd met één EC-S 0,6Ω atomizer head en één EC-M 0,15Ω atomizer head.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Rim 80W
1x Eleaf iStick MELO 5 Clearomizer
1x 0,6Ω Eleaf EC-SS316L Meshed
1x 0,15Ω Eleaf EC-Meshed
1x Eleaf QC3.0 Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Rim Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 3000mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 80,0W
Weerstand TC 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen 42mm (l) x 22mm (b) x 132,5mm (h)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee