Aspire EVO75 Kit

Aspire EVO75 Kit

Kit bestaande uit de Aspire NX75 MOD met een maximale output van 75W, in combinatie met de Atlantis EVO Tank.

€ 66,95

Aspire EVO75 Kit Wit   +€ 0,00

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire EVO75 Kit bestaat uit de Aspire NX75 MOD in combinatie met de Aspire Atlantis EVO Tank. De set is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

Aspire NX75 MOD

De Aspire NX75 MOD is een 75 Watt MOD met Temperature Control functie, voorzien van een "0,86" OLED display waarop alle benodigde informatie zoals de temperatuur, batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit wordt weergegeven. Aan de bovenkant bevindt zich een standaard 510 aansluiting voor de clearomizer. Aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. De Aspire NX75 MOD werkt op losse 18650 batterijen. Met de kit kunt u een batterij meebestellen. Al deze batterijen zijn geschikt voor het grote vermogen van de NX75 MOD. De batterij wordt geplaatst in een magnetisch dekseltje.

Aspire Atlantis EVO Tank

Deze Aspire Atlantis EVO Tank heeft een tankinhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Aspire Atlantis EVO Tank over een airflow control valve, hiermee kan de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren naar wens worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas en een rubberen ring aan de bovenkant.

Temperature Control

De temperature control functie zorgt ervoor dat de verdamper altijd tot de ingestelde temperatuur wordt verwarmd. Deze functie gebruiken is alleen mogelijk door gebruik te maken van nikkel of titanium coils. In de Temperature Control modus is temperatuur is regelbaar van 100 tot 300 graden.

Variable Wattage

In de Variable Wattage modus is het mogelijk zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is dan regelbaar van 1 tot 75 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de kit worden twee kanthal coils meegeleverd die geschikt zijn voor de Variable Wattage modus.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire NX75 MOD
1x Aspire Atantis EVO Tank
1x 0,4Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (40 - 50W)
1x 0,5Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (35 - 40W)
1x Rubberen beschermring (voor de tank)
1x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1x Micro USB Laadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire EVO75 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Wattage 1 - 75W
Voltage 0 - 8,5V
Weerstand 0,2 - 3,0Ω
Afmeting 37mm (l) x 22mm (b) x 130mm (h)
Gewicht 330g (exclusief batterij)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee