Aspire Atlantis EVO Tank

Aspire Atlantis EVO Tank

Aspire Tank van 2ml met airflow control, sub-ohm coils en topfill mogelijkheid.
€ 23,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Deze Aspire Atlantis EVO Tank heeft een tankinhoud van 2ml en is eenvoudig via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Aspire Atlantis EVO Tank over een airflow control valve, hiermee kan de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren naar wens worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas en een rubber aan de bovenaknt, dit ter bescherming.

Air Control Valve

De Air Control Valve maakt het mogelijk de hoeveelheid lucht die door de clearomizer loopt te regelen. Kiest u voor een kleinere doorstroom dan kost het meer moeite om een trekje te nemen maar tegelijkertijd ontstaat er ook een wat dikkere damp.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Atlantis EVO Tank
1x 0,4Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (40 - 50W)
1x 0,5Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (35 - 40W)
1x Extra tankglaasje
1x Rubberen beschermring
1x Instructiekaartje (engelstalig)

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 45mm
Aansluiting 510
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee