Aspire EVO75 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire EVO75 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire EVO75 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire EVO75 Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire NX75 MOD
1x Aspire Atantis EVO Tank
1x 0,4Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (40 - 50W)
1x 0,5Ω Aspire Atlantis EVO Replacement Coil (35 - 40W)
1x Rubberen beschermring (voor de tank)
1x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1x Micro USB Laadkabel

 

Uw Aspire EVO75 opladen

De Aspire EVO75 maakt gebruik van één losse 18650 batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en dat deze wordt opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

Om de MOD te ontlasten en om uw batterij snel opgeladen te hebben, kunt u de 18650 batterij het beste opladen middels een externe oplader. Let er hierbij goed op dat u de batterij op de juiste manier in de externe lader plaatst. Als u de batterij na het opladen terug in de EVO75 plaatst, dient u goed te kijken naar de plus- en de minpolen van de batterij. Het is van belang dat u de batterijen op de juiste manier terug in de EVO75 plaatst.

U kunt uw apparaat ook opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Aan de zijkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Uw Aspire Atlantis EVO tank gebruiksklaar maken

De atomizer plaatsen of vervangen
Om de atomizer te plaatsen of te vervangen, dient u de top cap los te draaien van het tankje. Vervolgens trekt u het glaasje los van de atomizer base. Nu kunt u een atomizer plaatsen, of de oude atomizer losdraaien en een nieuwe plaatsen. Als u dit gedaan heeft, dient u het glaasje terug op de atomizer base te plaatsen. Draai nu de top cap terug op de tank. U heeft nu een atomizer geplaatst of vervangen.

Uw Aspire Atlantis EVO tank vullen met e-liquid
Om de Atlantis EVO tank te vullen met e-liquid, dient u de top cap los te draaien van het tankje. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. U kunt het tankje nu vullen met e-liquid. Doe dit niet in het middelste buisje. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Laat de e-liquid langs de zijkant via het glaasje het tankje inlopen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de top cap terug op het tankje draaien. Het tankje is nu gevuld.

Uw Aspire EVO75 in gebruik nemen

In- en uitschakelen
Om het apparaat in te schakelen, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Met snel achter elkaar bedoelen we binnen twee seconden. Op eenzelfde manier kunt u de MOD op slot zetten. Als de MOD op slot staat, dient u drie seconden op de batterijknop te drukken om het apparaat uit te schakelen. Door vijf keer binnen twee seconden op de vuurknop te drukken, kunt u het apparaat weer inschakelen.

Schakelen tussen de verschillende modi
Druk, als het apparaat is ingeschakeld, op de W-knop om te schakelen tussen VW, VV en Bypass modus. Druk vervolgens op de T-toets om Ni200, Ti, SS316 of TCR (M1, M2, M3) te selecteren. Druk vervolgens op de plus- of op de minknop om het wattage, het voltage of de temperatuur hoger- of lager te zetten. Door de plus- of de minknop langer ingedrukt te houden, gaan de getallen sneller omhoog- of omlaag.

Toetsenblokkering (stealth mode)
Druk als de MOD is ingeschakeld drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om de MOD in stealth modus te zetten. In stealth modus zijn de instellingsknoppen geblokkeerd. Wel kunt u de batterijknop gebruiken om een hijs te nemen. Door opnieuw drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken, kunt u het apparaat van de toetsenblokkering afhalen.

TC-modus atomizer instellingen
Hebt u de MOD in de TC-modus staan en plaatst u een nieuwe atomizer, dan zal er “New Atomizer?” gevolgd door “YES+NO-” op het scherm verschijnen. Als u vervolgens “YES+” selecteert door op de plusknop te drukken, zal de MOD de weerstand van de nieuwe atomizer lezen. Drukt u op de minknop en selecteert u “NO-“, dan zal de MOD de weerstandsinstelling van de oude coil behouden. Let op: zorg ervoor dat het scherm is verlicht en dat de atomizer op kamertemperatuur is alvorens u hem in de MOD installeert.

Graden of Fahrenheit instellen
Om te schakelen tussen graden Celsius en Fahrenheit, dient u de plus- of de minknop ingedrukt te houden tot u voorbij de maximaal of minimaal instelbare temperatuur komt. Op dit moment zal het apparaat automatisch omschakelen naar de andere temperatuureenheid.

Continuous fire time
Wanneer u te lang op de batterijknop drukt voor het nemen van een hijs, zal het apparaat zichzelf uitschakelen en de melding “10s” weergeven. De tijd staat standaard ingesteld op 10 seconden, maar is middels de plus- en de minknop in te stellen van 5 tot 15 seconden.

Overige functies

De toetsen blokkeren
Door tegelijkertijd op de plus- en de W-knop te drukken, kunt u de toetsen op slot zetten. Er verschijnt dan een slotje op het display. De plus- en de minknop zullen nu niet werken. Wel kunt u gewoon gebruik maken van de batterijknop. Door wederom tegelijkertijd op de plus- en de W-knop te drukken, deblokkeert u de toetsen.

Kinderslot
Druk tegelijkertijd op de W-knop en op de minknop voor twee seconden om het kinderslot in- of uit te schakelen. Door op de plus- of de minknop te drukken, kunt u het wachtwoord invoeren. Druk op de batterijknop om uw keuze te bevestigen. Het originele wachtwoord is “000”. Druk op het pijltjessymbool om het wachtwoord te resetten. Door op de plus- of de minknop te drukken, kunt u nieuwe getallen selecteren. Druk op de batterijknop om uw keuze te bevestigen.

Een logo invoeren
Door tegelijkertijd op de T-knop en op de minknop te drukken voor twee seconden, komt u in het logo-menu. Druk op de plus- en de minknop om letters te kiezen. Druk op de batterijknop om uw keuze te bevestigen, druk op de W-knop om te verwijderen en druk op de T-knop om te schakelen tussen hoofdletters en kleine letters.

TCR instellingen
Als u de MOD in de TCR modus hebt gezet, kunt u tegelijkertijd op de plus- en de T-knop drukken om in het TCR-menu te komen. Door op de T-knop te drukken, kunt u het coil-materiaal instellen (Ni, Ti, SS, M1, M2, M3). Druk op de W-knop om te schakelen tussen “PWR” (Power) en “TCR” (Temperature Control) in M1, M2 of M3 modus. Druk op de plus- of de minknop om te PWR of TCR getallen in te stellen.

Taal instellingen
Door de batterijknop ingedrukt te houden wanneer u de batterij plaatst, kunt u de taal instellen. Het display zal “EN CH” weergeven. Door op de plus- of de minknop te drukken kunt u een keuze selecteren. U kunt op de batterijknop drukken om uw keuze te bevestigen.

Schermrotatie
Het scherm zal automatisch draaien als u het apparaat kantelt.

Beveiligingen

De beveiligingen waarover de Aspire EVO75 beschikt zijn:

  • Automatisch uitschakelen bij te lang indrukken batterijknop;
  • Beveiliging tegen kortsluiting;
  • Beveiliging tegen te lage weerstand;
  • Beveiliging tegen oververhitting;
  • Beveiliging tegen overladen;
  • Beveiliging tegen onderladen;

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee