Smok Trinity Alpha Resin Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Trinity Alpha podsysteem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

SMOK Trinity Alpha Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Trinity Alpha podsysteem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Trinity Alpha batterij
1x Trinity Alpha pod (leeg)
1x Nord Mesh 0,6Ω coil
1x Nord Mesh-MTL 0,8Ω coil
1x Draagkoord
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw SMOK Trinity Alpha opladen

De SMOK Trinity Alpha beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de voorkant van de SMOK Trinity elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw SMOK Trinity Alpha. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet. Wanneer u dat gedaan hebt, zal de geïntegreerde LED indicator knipperen om aan te geven dat de batterij aan het opladen is. Stopt het lampje met knipperen? Dan is uw batterij volledig opgeladen.

Aan de hand van de geïntegreerde batterij indicator kunt u zien wat de resterende capaciteit van uw batterij is. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij voor meer dan 70% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende batterijcapaciteit tussen de 70% en 30%. Als het lampje rood brandt, is de resterende capaciteit minder dan 30% en dient u de batterij op te laden.

Uw SMOK Trinity Alpha gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK Trinity Alpha te plaatsen of te vervangen, dient u de pod los te halen van de batterij. Het loshalen van de pod doet u door op het knopje te drukken dat zich aan de zijkant van de Trinity, naast de pod, bevindt. Als u dat gedaan hebt, kunt u de pod van de batterij halen.

Wanneer u de pod in uw handen hebt, draait u deze om. U ziet nu een metalen schijfje. Dit is de coil unit. U kunt deze verwijderen door deze uit de pod te trekken. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u een nieuwe coil unit in het zelfde gat duwen. Druk, wanneer u dat gedaan hebt, de pod terug in de batterij. Let er op dat u een klikje hoort. Wanneer dat het geval is, hebt u de coil unit geplaatst en de pod op de juiste manier teruggeplaatst in de batterij.

    • Let op:Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt vijf minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Trinity Alpha pod vullen met e-liquid

De Alpha beschikt over een slide-and-fill systeem. Om de pod van de SMOK Trinity Alpha van e-liquid te voorzien, dient u het klepje dat zich naast het mondstuk bevindt, opzij te schuiven. Wanneer u dat gedaan hebt, komt het gaatje waardoor u de pod kan vullen met e-liquid vrij. Steek de naald van het flesje e-liquid in het gat, en knijp in het flesje tot de pod is gevuld. Wanneer de pod is gevuld, schuift u het klepje terug op zijn plek. U hebt nu uw SMOK Trinity Alpha gevuld met e-liquid.

    • Let op:Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw smok trinity alpha in gebruik nemen

De knoppen

Op de batterij van de SMOK Trinity Alpha vindt u twee knoppen. De grootste knop, welke u bovenaan de voorkant van de Trinity vindt, is de batterijknop. Deze gebruikt u voor het in- en uitschakelen van de e-sigaret en drukt u in wanneer u damp van de Trinity wenst te inhaleren. Het kleinere knopje, welke u boven de Micro USB poort op de voorkant van de Trinity vindt, is het modus-knopje. Deze gebruikt u om te schakelen tussen de verschillende modi.

In- en uitschakelen

Om uw SMOK Trinity in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het LED lampje zal drie keer knipperen om aan te geven dat de e-sigaret is ingeschakeld. Om de SMOK uit te schakelen, dient u opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken.

Schakelen tussen de verschillende modi

Druk, wanneer de SMOK Trinity Alpha ingeschakeld is, op het modus-knopje om te schakelen tussen S (Soft), N (Normal) en H (Hard).

Inhaleren

Breng het mondstuk naar uw mond. Druk de batterijknop in en inhaleer. Laat de batterijknop wanneer u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

Goed om te weten

De SMOK Trinity Alpha wordt geleverd met een Nord Mesh 0,6Ω coil en een Nord Mesh MTL 0,8Ω coil. Met de Mesh 0,6Ω coil kunt u direct lung dampen. Dampt u liever van mouth-to-lung? Dan dient u gebruik te maken van de MTL 0,8Ω coil.

Beveiliging

Het SMOK Trinity Alpha podsysteem beschikt over verschillende beveiligingen die veilig gebruik garanderen. De beveiligingen waarover de Alpha beschikt zijn:

  • Beveiliging tegen verkeerd geplaatste pod: Het LED lampje knippert vier keer.
  • Kortsluiting beveiliging: Het LED lampje knippert vijf keer.
  • Beveiliging tegen te lang indrukken batterijknop: Het LED lampje knippert vijf keer.
  • Beveiliging tegen onderladen: Het LED lampje knippert 15 keer.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee