Vype ePen 3 Kit

Vype ePen 3 Kit

Een podsysteem voor Pods van 2ml met een batterijcapaciteit van 650mAh.
€ 9,95
  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Vype ePen 3 is een elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden, losse coils en tankjes. De Vype ePen 3 werkt op een batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh en werkt met een pod die een inhoud van 2ml heeft.

Vype ePen 3

Het Vype ePen 3 podsysteem heeft een batterij met een capaciteit van 650mAh en beschikt niet over instelmogelijkheden. Aan de voorkant van de ePen 3 vindt u een knopje met een LED indicator. Om de batterij van de Vype ePen 3 in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op het knopje te drukken. Het lampje zal groen oplichten om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Op eenzelfde manier kunt u de batterij uitschakelen.

Wanneer u een trekje van de ePen 3 wenst te nemen, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen en vervolgens het batterijknopje ingedrukt te houden. Tegelijkertijd kunt u inhaleren. Laat, wanneer u klaar bent met inhaleren, het batterijknopje direct weer los.

Het LED lampje dat geïntegreerd is in de batterijknop, zal oplichten wanneer u deze indrukt. Buiten dat u aan het oplichten van het lampje kunt zien of het apparaat is ingeschakeld, fungeert het lampje tevens als batterijindicator. Aan de kleur van het lampje kunt u zien wat de resterende batterijcapaciteit van de Vype ePen 3 is. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor 100% tot 40% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende batterijcapaciteit tussen de 39% en de 10%. Brandt het lampje rood? Dan is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

Het opladen van de batterij doet u met de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. Aan de onderkant van de Vype ePen 3 vindt u een Micro USB poort. Door de Micro USB kant van de oplaadkabel in deze poort te steken en de USB kant van de kabel in de USB poort van een AC adapter of een ander apparaat, kunt u de ePen 3 opladen.

Vype ePen 3 pods

De Vype ePen 3 werkt met voorgevulde pods die beschikken over een vaste coil unit. Wanneer de pod van uw ePen 3 leeg is, dient u deze in zijn geheel te vervangen. De pods waarmee de ePen 3 werkt, beschikken over een inhoud van 2ml. Dat betekent dat u per pod, afhankelijk van uw gebruik, ongeveer 200 trekjes kunt nemen.

De pods voor de Vype ePen 3 zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. De verhouding van de e-liquid is 50%VG en 50%PG. De nicotine die in de pods verwerkt zit is gebaseerd op nicotinesalts. Dat betekent dat u hogere nicotinegehaltes kunt dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat. De pods voor de Vype ePen 3 zijn beschikbaar in 12mg/ml en 18mg/ml nicotine.

  • Let op: Deze Vype ePen 3 Kit wordt geleverd zonder Pods/Caps. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.
  • De naam Vype wordt binnenkort Vuse.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vype ePen 3 batterij
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Vype
Batterijcapaciteit 650mAh
Oplaadtijd +/- 60 minuten
Podinhoud 2ml
Puffs per Pod 250 tot 300
Nicotinesterkte 12mg of 18mg

 

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee