Vype ePen 3 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vype ePen 3 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vype ePen 3 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het Vype ePen 3 podsysteem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vype ePen 3 batterij
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw vype epen 3 opladen

De Vype ePen 3 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Vype ePen 3 vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Vype ePen 3. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw ePen 3 ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

In het knopje van de Vype ePen 3 bevindt zich een LED-lampje, welke als batterij indicator dient. Wanneer u de Vype ePen 3 inschakelt of aansluit op de oplader, zal het LED-lampje rood, oranje of groen oplichten. Wanneer het lampje rood brandt, is de resterende batterijcapaciteit lager dan 10%. Brandt het lampje oranje? Dan is de resterende capaciteit 10% tot 39%. Wanneer de resterende batterijcapaciteit tussen 40% en 100% ligt, brandt het LED-lampje in de knop van de Vype ePen 3 groen.

Het volledig opladen van de batterij van uw Vype ePen 3 duurt ongeveer twee uur.

UW VYPE EPEN 3 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

Een nieuwe pod plaatsen

De Vype ePen 3 werkt met voorgevulde pods die beschikken over een vaste coil unit. Wanneer de pod van uw ePen 3 leeg is, dient u deze in zijn geheel te vervangen. De pods waarmee de ePen 3 werkt, beschikken over een inhoud van 2ml. Dat betekent dat u per pod, afhankelijk van uw gebruik, ongeveer 200 trekjes kunt nemen.

Het verwisselen van een pod doet u door de pod los te trekken van de batterij. Om een nieuwe pod te plaatsen, dient u deze uit de verpakking te halen en de plastic kapjes die op de nieuwe pod zitten te verwijderen. U kunt de nieuwe pod in de batterij drukken. U hebt nu een nieuwe pod geplaatst.

UW VYPE EPEN 3 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

Door drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, wordt de batterij ingeschakeld. Het lampje zal nu oplichten in rood, oranje of groen om aan te geven wat de resterende batterijcapaciteit van uw elektrische sigaret is. Door opnieuw drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, kunt u de batterij weer uitschakelen.

Inhaleren

Om damp van de Vype ePen 3 te kunnen inhaleren, dient u het knopje op de batterij in te drukken en tegelijkertijd aan het mondstuk te zuigen. Laat het knopje wanneer u klaar bent met het nemen van een trekje, direct weer los.

    • Let op: Druk het knopje van de Vype ePen 3 niet in als u niet inhaleert. Doet u dit wel, dan wordt de liquid verwarmd zonder dat de damp de POD kan verlaten en verbrandt u uw coil.

Beveiligingen

De Vype ePen 3 voldoet aan de standaarden en beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo beschikt de ePen 3 onder andere over een beveiliging tegen kortsluiting, beveiliging tegen onderladen en beveiliging tegen overladen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee