Smok Guardian 40W TC Kit

Smok Guardian 40W TC Kit

Een compacte elektrische pijp van 1000mAh met temperature control en een instelbaar vermogen van 40W.
€ 79,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok Guardian 40W TC Kit is een elektrische pijp die beschikt over temperature control. Daarnaast is het wattage instelbaar tot 40 Watt. De Smok Guardian 40W TC Kit bevat een Smok Helmet Nano clearomizer, die via de bovenkant kan worden bijgevuld.

Smok Guardian 40W TC MOD

De batterijcapaciteit van de Guaridan 40W TC MOD is 1000mAh. Bovenop de pijpkop bevindt zich een vuurknopje waarmee u kunt dampen.

Aan de bovenkant van de pijpkop vindt u het display waar onder andere het wattage of de temperatuur wordt weergegeven, samen met de weerstand van de coil en de overige batterijcapaciteit.

Het opladen gebeurt met de meegeleverde kabel, via de Micro USB aansluiting aan de onderkant van de pijpkop. Bij de Smok Guardian Sub Kit wordt standaard een Helmet Nano clearomizer geleverd. Omdat deze clearomizer een 510 aansluiting heeft, is de Smok Guardian pijpkop eventueel ook met andere clearomizers te gebruiken.

Smok Helmet Nano Clearomizer

De roestvrijstalen Smok Helmet Nano clearomizer heeft een tankinhoud van 1,7ml en een diameter van 19mm. Via de 510 aansluiting kan deze clearomizer op de pijpkop worden bevestigd.

Het bijvullen met e-liquid gebeurt via de bovenkant van de clearomizer. Ook het verwisselen van de coil gaat via de bovenkant. Door de bovenste ring tegelijkertijd in te drukken en te draaien, kan de clearomizer worden losgedraaid. De Helmet Nano beschikt over een airflow control functie. Deze kan via dezelfde ring worden ingesteld door met de klok mee of tegen de klok in te draaien.

Beveiliging

De Smok Guardian Sub 40W TC Kit is voorzien van meerdere beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok Guardian 40W TC per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Wanneer de weerstand van de coil niet tussen het bereik van 0,2Ω en 2,5Ω is, zal de vuurknop vier keer knipperen en blokkeren. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan zal het lampje ook vier keer knipperen en het apparaat ter beveiliging blokkeren. Wanneer de uitgangsstroom lager is dan 3,3V, zal het lampje 15 keer knipperen. Op dat moment dient u de Smok Guardian 40W TC op te laden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Guardian 40W TC MOD
1x Smok Helmet Nano Clearomizer
1x Smok Guardian 40W TC mondstuk
2x 0,6Ω Fused Clapton Dual Core Coil (15-35W)
1x Extra Helmet Nano glaasje
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve rubberen ringetjes
1x Engelstalige handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1000mAh
Tankinhoud 1,7ml
Wattage 1 - 40W
Weerstand in VW 0,1Ω - 3,0Ω
Temperatuur 100-315°C / 200-600°F
Weerstand in TC 0,06Ω - 2,0Ω
Aansluiting 510 spring loaded


*) Deze Smok Guardian 40W TC Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee