Joyetech Elitar Pipe Kit

Joyetech Elitar Pipe Kit

Elektrische pijp met temperature control en 2ml tank. Werkt op één 18650 batterij.

€ 49,95

    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech Elitar Pipe beschikt over een temperature control functie en werkt op een losse 18650 batterij. De clearomizer heeft een inhoud van 2ml maakt gebruik van Joyetech BF Atomizer Heads.

Joyetech Elitar Pipe

De Elitar Pipe heeft een 0,66 inch display waarop gegevens zoals de batterijcapaciteit, het wattage en de temperatuur worden weergegeven. Boven het display bevinden zich de plus- en minknop, waarmee u de Joyetech Elitar Pipe in de gewenste stand kunt instellen. Het opladen van de losse 18650 batterij kan via de Joyetech Elitar Pipe middels de meegeleverde USB oplaadkabel.

Joyetech Elitar Pipe Clearomizer

De clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen. Door de bovenste ring los te schroeven opent u het tankje. Op deze manier kunt u ook de Joyetech BF Atomizer Head verwisselen. Tevens beschikt de bovenste ring over een airflow control. Hiermee kunt u de luchttoevoer instellen.

Temperature Control

Met de temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de atomizer head te regelen. Met de plus- en minknop kan er worden geschakeld tussen de verschillende standen zoals TC en VW.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Elitar Pipe
1x Joyetech Elitar Pipe Clearomizer
1x 0,6Ω SS316 BF Atomizer Head
1x 1,5Ω LVC Clapton Atomizer Head
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze Joyetech Elitar Pipe Kit Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterij 1x 18650 batterij (niet meegeleverd)
Tankinhoud 2ml
Temperatuur (TC) 100℃ - 315℃
Weerstand in TC modus 0,05Ω - 1,5Ω
Variabel Wattage (VW) 1 - 75 Watt
Weerstand in VW modus 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen Quantum MOD 147,50mm (l) x 38mm (b) x 36,5mm (h)
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee