Kamry K1000 Plus

Kamry K1000 Plus

Elektrische pijp met instelbare luchttoevoer. Beschikt over een 1,8ml tank en heeft een instelbare luchttoevoer.
€ 56,95
Beschrijving

Details

De Kamry K1000 Plus is een elektrische pijp die werkt met een sub ohm atomizer. Ook is de pijp voorzien van een airflow controller, waar mee de luchtstroom kan worden geregeld.

De Pijpkop

Bovenop de pijpkop bevindt zich de vuurknop met daar omheen een LED indicator. Aan de voorzijde zit een Micro USB aansluiting, om de batterij op te laden. Aan de andere zijde zit de aansluiting voor de clearomizer. Er wordt een X6 Plus Mini Clearomizer meegeleverd, maar omdat de K1000 over een 510 aansluiting beschikt, is het ook mogelijk om een ander model clearomizer te gebruiken. De kop is goed in balans en de pijp kan zonder standaard op tafel worden neergezet.

De X6 Plus Mini Clearomizer

De clearomizer heeft capaciteit van 2ml. De atomizer heeft een weerstand van 0,5Ω. Deze lage weerstand, ook wel sub ohm genoemd, zorgt ervoor dat de K1000 Plus direct over de longen te inhaleren is. Onderaan de clearomizer bevindt zich een draairing waarmee de hoeveelheid lucht die wordt doorgelaten kan worden afgesteld. De atomizer is een verbruiksproduct en dient, afhankelijk van hoe veel u dampt, na enige weken vervangen te worden. Er worden twee atomizers meegeleverd.

De batterij

De batterij wordt ingeschakeld door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. De ring rond de knop zal oplichten om aan te geven dat de pijp klaar is voor gebruik. De batterij van de Plus heeft een capaciteit van 1000mAh. Om de batterij op te laden, steekt u de Micro USB kant van het meegeleverde oplaadkabeltje in de Micro USB aansluiting aan de voorkant van de pijp. De USB kant doet u in een adapter voor in het stopcontact of in de USB poort van een computer of ander apparaat. Een AC adapter is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Het mondstuk

Het mondstuk wordt door middel van een standaard 510 aansluiting op de clearomizer aangesloten. Omdat het een 510 aansluiting betreft, is het ook mogelijk om andere mondstukken op de Kamry K1000 Plus te gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kamry K1000 Body
1x Kamry X6 Plus Mini Clearomizer
2x 0,5Ω Kamry X6 Plus Atomizer
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalig Instructiekaartje
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Kamry K1000 Plus wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kamry
Batterijcapaciteit 1000mAh
Tankinhoud 1,8ml
Vermogen 21W-35W
Uitgangsvoltage 3,3 tot 4,2 Volt
Oplaadtijd 3~5 Uur
USB Aansluiting Micro USB
Kleuren Walnoot
Aansluiting 510 Spring Loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee