Kamry K1000 Plus

Kamry K1000 Plus

Kamry
Moderne elektrische pijp met een 1,8ml tank en twee sub ohm atomizers.
€ 56,95
OF
Kamry K1000 Plus

Details

De Kamry K1000 Plus is een elektrische pijp die werkt met een sub ohm atomizer. Ook is de pijp voorzien van een airflow controller, waar mee de luchtstroom kan worden geregeld.

De Pijpkop

Bovenop de pijpkop bevindt zich de vuurknop met daar omheen een LED indicator. Aan de voorzijde zit een Micro USB aansluiting, om de batterij op te laden. Aan de andere zijde zit de aansluiting voor de clearomizer. Er wordt een X6 Plus Mini Clearomizer meegeleverd, maar omdat de K1000 over een 510 aansluiting beschikt, is het ook mogelijk om een ander model clearomizer te gebruiken. De kop is goed in balans en de pijp kan zonder standaard op tafel worden neergezet.

De X6 Plus Mini Clearomizer

De clearomizer heeft capaciteit van 2ml. De atomizer heeft een weerstand van 0,5Ω. Deze lage weerstand, ook wel sub ohm genoemd, zorgt ervoor dat de K1000 Plus direct over de longen te inhaleren is. Onderaan de clearomizer bevindt zich een draairing waarmee de hoeveelheid lucht die wordt doorgelaten kan worden afgesteld. De atomizer is een verbruiksproduct en dient, afhankelijk van hoe veel u dampt, na enige weken vervangen te worden. Er worden twee atomizers meegeleverd.

De batterij

De batterij wordt ingeschakeld door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. De ring rond de knop zal oplichten om aan te geven dat de pijp klaar is voor gebruik. De batterij van de Plus heeft een capaciteit van 1000mAh. Om de batterij op te laden, steekt u de Micro USB kant van het meegeleverde oplaadkabeltje in de Micro USB aansluiting aan de voorkant van de pijp. De USB kant doet u in een adapter voor in het stopcontact of in de USB poort van een computer of ander apparaat. Een AC adapter is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Het mondstuk

Het mondstuk wordt door middel van een standaard 510 aansluiting op de clearomizer aangesloten. Omdat het een 510 aansluiting betreft, is het ook mogelijk om andere mondstukken op de Kamry K1000 Plus te gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kamry K1000 Body
1x Kamry X6 Plus Mini Clearomizer
2x 0,5Ω Kamry X6 Plus Atomizer
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalig Instructiekaartje
1x E-liquid*


* Deze Kamry K1000 Plus wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kamry
Batterijcapaciteit 1000mAh
Tankinhoud 1,8ml
Vermogen 21W-35W
Uitgangsvoltage 3,3 tot 4,2 Volt
Oplaadtijd 3~5 Uur
USB Aansluiting Micro USB
Kleuren Walnoot
Aansluiting 510 Spring Loaded

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.8 van 5 na 5 reviews
Review by NikkiZoey on 05-12-2017
Waardering
Waardering
Bijzonder goed werkend apparaat. Makkelijk te bedienen. Vullen is zeker niet lastig en het gevoel van een echte pijp in je handen in combinatie met de juiste geur en het uiterlijk van de pijp maakt het een goed apparaat. even kijken hoe lang de coil meegaat.
Review by pipo on 03-06-2017
camrypijp
Waardering
De pijp na ontvangst gemonteerd, ziet er prachtig uit, het vullen koste nogal wat moeite, maar uiteindelijk lukte dit, de pijp rookt zeer goed, alleen is de coll gouw leeg, dus dan weer maar vullen, of ik van het gewone roken hiermee zal afkomen valt nog te bezien, maar de beoordeling van de pijp is prima
Review by eef on 02-01-2017
net echt
Waardering
rook verschillende type e sigaretten , maar deze is toch voor mij het meest natuurlijke qua roken. Blijf zelf even na dampen ,geef een goede damp en verbrande coils heb ik nog niet meegemaakt . De coils gaan best lang mee. Een nadeel is dat de pijpkop (batterij) rammel
Review by Tom on 20-11-2016
Fijn ding
Waardering
Na lang de K1000 te hebben gebruikt heb ik vorig jaar deze gekocht en later nog een tweede. Blijft lekker staan op tafel en werkt toppie. Ben er erg blij mee. Alleen het vullen is een klein beetje lastig, maar je kan niet alles hebben toch? Zal wel bij een volgende wijziging worden meegenomen.
Review by Jan on 25-09-2016
Fantastisch
Waardering
Goede rookontwikkeling, gebruik de french-pipe merk rookwinkel. Na 40 jaar en een hele pijpencollectie is de overstap zonder moeite gegaan. Prachtige moderne pijp, ligt goed in de hand.

Schrijf een review over de Kamry K1000 Plus

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering