Smok Guardian Sub Kit

Smok Guardian Sub Kit

Smok
Elektrische pijp met klassieke uitstraling. Batterijcapaciteit van 1900mAh, sub ohm coils en voorzien van beveiligingen.
€ 59,95
Smok Guardian Sub Kit

Details

De batterijcapaciteit van de Guaridan Sub Mod is 1900mAh. Bovenop de pijpkop bevindt zich een grote vuurknop met daaronder een rode LED indicator. Deze knop dient te worden ingedrukt tijdens het dampen.

Het opladen gebeurt met de meegeleverde oplaadkabel, via de 510 aansluiting, waar ook de clearomizer in wordt geschroefd. Bij de Smok Guardian Sub Kit wordt standaard een Helmet Mini clearomizer geleverd. Omdat deze clearomizer een 510 aansluiting heeft, is de Smok Guardian pijpkop ook met andere clearomizers te gebruiken.

Smok Helmet Mini Clearomizer

De roestvrijstalen Smok Helmet Mini clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en een diameter van 22mm. Via de 510 aansluiting kan deze clearomizer op de pijpkop worden bevestigd.

Het bijvullen met e-liquid gebeurt via de bovenkant van de clearomizer. Ook het verwisselen van de coil gaat via de bovenkant. De Smok Helmet Mini is voorzien van een kinderslot. Door de bovenste ring tegelijkertijd in te drukken en te draaien, kan deze worden losgedraaid. Daarbij beschikt de Helmet Mini over een airflow control functie. Deze kan via dezelfde ring worden ingesteld door met de klok mee, of tegen de klok in te draaien.

Beveiliging

De Smok Guardian Sub Kit is voorzien van meerdere beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok Guardian Sub per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Wanneer de weerstand van de coil niet tussen het bereik van 0,2Ω en 2,5Ω ligt, zal de vuurknop vier keer knipperen en blokkeren. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan zal het lampje ook vier keer knipperen en het apparaat blokkeren. Wanneer de uitgangsstroom lager is dan 3,3V, zal het lampje 15 keer knipperen. Op dat moment dient u de Smok Guardian Sub MOD op te laden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Guardian Sub Mod
1x Smok Helmet Clearomizer
2x 0,4Ω Fused Clapton Dual Core Coil (20-45W)
1x eGo USB oplaadkabel
1x Reserve rubberen ringetjes
1x Engelstalige handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1900mAh
Tankinhoud 2ml
Uitgangsvoltage 3,4 - 4,2 Volt
Geschikte weerstanden 0,2Ω - 2,5Ω
Oplaadtijd 3~5 Uur
Aansluiting 510 spring loaded
Kleuren Hout, Zwart


*) Alle starter sets worden geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Yves on 25-09-2016
Gaaf ding en fantastische damper
Waardering
Heb deze met Royal White 12 mg gevuld. Maar heerkijk,
Prima rookwolk wat er uit komt:)

Ligt goed in de hand.
Meer dan dik tevreden.

Tip is wel, vul hem/haar niet vol. Tenzij je van sapjes houdt.

Schrijf een review over de Smok Guardian Sub Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering