Justfog Q16 Pro Kit

Justfog Q16 Pro Kit

Kit met een 900mAh Q16PRO batterij, Q16PRO clearomizer van 1,9ml en een instelbaar voltage met vier standen.
€ 22,95
Beschrijving

Details

De Justfog Q16 Pro starter kit wordt geleverd met de Q16 PRO batterij, waarmee het voltage op vier niveaus ingesteld kan worden. De batterij heeft een capaciteit van 900mAh. De kit wordt daarnaast geleverd met de Q16PRO clearomizer, welke een inhoud van 1,9ml heeft. Een Justfog Organic Cotton Coil, die over een weerstand van 1,6Ω beschikt, is tevens inbegrepen.

Justfog Q16PRO batterij

De Justfog Q16PRO heeft een geïntegreerde batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. Het voltage van deze batterij kan op vier niveaus ingesteld worden. U kunt de batterij instellen op 3,5 volt, 3,8 volt, 4,1 volt en op 4,4 volt. Aan de hand van de vier LED lampjes die u op de voorkant van de batterij vindt, kunt u zien op welke instelling u de Q16PRO batterij hebt staan. Het voltage is in te stellen door op de langwerpige knop die zich onder die vier LED lampjes bevindt te drukken.

Het knopje dat u boven de vier LED lampjes vindt, is de batterijknop. Om de batterij van de Justfog Q16 Pro in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de batterij weer uitschakelen.

Het LED lampje dat zich boven de batterijknop bevindt, is een geïntegreerde batterijindicator. Deze indicator geeft aan de hand van de kleur van het lampje aan hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje wit? Dan is uw batterij voor 100% tot 65% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is de resterende batterijcapaciteit 64% tot 30%. Kleurt het lampje rood, dan is de resterende capaciteit minder dan 30% en dient u uw batterij op te laden. Het opladen van de batterij doet u door gebruik te maken van de meegeleverde USB oplaadkabel.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Justfog Q16 Pro via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Justfog Q16PRO Clearomizer

De Justfog Q16PRO clearomizer is gemaakt van geanodiseerd aluminium en Pyrex glas. De 510 aansluiting en de diameter van 16mm maakt dat deze clearomizer geschikt is voor gebruik met andere 510 batterijen. Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een draaibare ring, waarmee het mogelijk is om de luchttoevoer naar wens in te stellen.

De Q16PRO clearomizer kan via de bovenkant gevuld worden. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, komt de tank vrij. De e-liquid dient langs het glas in de tank gedaan te worden. In het metalen buisje dat u in het midden vindt, dient geen e-liquid terecht te komen. Dit buisje dient voor de luchttoevoer. Het vervangen van de coil unit doet u via de onderkant van de clearomizer.

De Justfog Q16 Pro starter kit wordt geleverd met een Justfog Organic Cotton Coil, welke een weerstand van 1,6Ω heeft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Q16 Pro Batterij
1x Justfog Q16 Pro Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog Q16 Pro Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 1,9ml
Diameter 16,5mm
Lengte 125mm
Gewicht 60g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee