Justfog Q16 Pro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog Q16 Pro elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Justfog Q16 Pro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog Q16 Pro elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Justfog Q16 Pro Batterij
1x Justfog Q16 Pro Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW Justfog Q16 Pro OPLADEN

De Justfog Q16 Pro beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Justfog Q16 Pro elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Justfog te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Justfog Q16 Pro ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Het LED lampje dat zich boven de batterijknop bevindt, is een geïntegreerde batterijindicator. Deze indicator geeft aan de hand van de kleur van het lampje aan hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje wit? Dan is uw batterij voor 100% tot 65% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is de resterende batterijcapaciteit 64% tot 30%. Kleurt het lampje rood, dan is de resterende capaciteit minder dan 30% en dient u uw batterij op te laden.

UW Justfog Q16 Pro GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Justfog Q16PRO clearomizer te plaatsen of te vervangen, dient u de clearomizer tegen de klok in los te draaien van de body. Houd te clearomizer op zijn kop om te voorkomen dat er e-liquid uit de tank loopt, en draai de atomizer base los van de clearomizer. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit losdraaien van de clearomizer. Plaats nu een nieuwe coil unit. Draai de atomizer base terug op de clearomizer. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

Uw Justfog Q16PRO clearomizer vullen met e-liquid

De Justfog Q16PRO clearomizer is via de bovenkant te vullen. Om de clearomizer te vullen, dient u de bovenkant tegen de klok in los te draaien van de clearomizer. Wanneer u dit hebt gedaan, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje via de ruimte tussen het glas en het middelste buisje. Doe geen e-liquid in het middelste buisje, deze dient voor de luchttoevoer. Draai, wanneer u het tankje gevuld hebt, de bovenkant direct terug op de clearomizer. U hebt nu uw Justfog Q16PRO gevuld.

    • Let op:Laat uw e-sigaret, wanneer u een nieuwe coil gebruikt en deze net gevuld hebt, vijf tot tien minuten rusten alvorens u deze gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid voldoende absorberen en voorkomt u een vieze smaak.

UW Justfog Q16 Pro IN GEBRUIK NEMEN

Als de batterij van uw Justfog Q16 Pro is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde clearomizer, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Batterij in- en uitschakelen

De batterij van de Justfog Q16 Pro kunt u inschakelen door vier keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier schakelt u de batterij weer uit.

Instelbaar voltage

Het voltage van de batterij kan op vier niveaus ingesteld worden. U kunt de batterij instellen op 3,5 volt, 3,8 volt, 4,1 volt en op 4,4 volt. Aan de hand van de vier LED lampjes die u op de voorkant van de batterij vindt, kunt u zien op welke instelling u de Q16 Pro batterij hebt staan. Het voltage is in te stellen door op de langwerpige knop die zich onder die vier LED lampjes bevindt te drukken.

Airflow control

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een draairing. Door aan deze ring te draaien, kunt u de luchttoevoer instellen. Zet u de luchttoevoer volledig open? Dan verkrijgt u veel damp. Wanneer u de luchttoevoer meer dicht zet, verkrijgt u een geconcentreerdere damp.

    • Let op: Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er kan dan geen lucht meer langs de coil, welke dan erg heet kan worden wanneer u de batterijknop indrukt.

Inhaleren

Breng het mondstuk van de Justfog naar uw mond. Druk vervolgens op de ronde knop en inhaleer. Laat de knop, wanneer u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De Justfog Q16 Pro beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de Justfog Q16 Pro beschikt zijn:

  • 8 seconds cut-off
  • Short circuit protection
  • Batterij beveiliging
  • Beveiliging tegen over- en onderladen
  • Beveiliging tegen te laag voltage

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee