Justfog Organic Cotton Coil

Justfog Organic Cotton Coil

Justfog OCC, geschikt voor de Justfog S14, G14, C14, Q14 en Q16 clearomizers.
€ 11,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Coil unit met wick van organische katoen en een weerstand van 1,2Ω en 1,6Ω. Geschikt voor de Justfog S14, G14, Q14, Q16 en C14 clearomizers. Doosje met 5 stuks.

Justfog Organic Cotton Coil Overzicht

 1,2Ω1,6Ω
Smaak

Damphoeveelheid

Duurzaamheid

Beoordelen
Totaal score 4.8 van 5 na 5 reviews
Review by Bennie on 28-04-2019
smaak beleving is uitstekend
Waardering
alleen is bij mij telkens na een dag of 4 a 5 de dat de smaak verandert. en niet meer lekker is en moet ik hem weer vervangen en de smaak is ook beter dan die van 1.6
Review by Robyn on 17-05-2018
Aanrader
Waardering
Eerst had ik de 1.6 coils icm de justfog c14 vaper. Daarmee is het me niet gelukt te stoppen met roken van sigaretten. Ik heb de 1.2 coils besteld en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt!! Echt een verschil, veel meer smaak en damp. Dus voor de vaper die niet helemaal tevreden is kan ik echt de 1.2 coils aanraden, voor mij was het net dat beetje extra wat ik nodig had en geen centje pijn bij het stoppen met roken.
Review by Dennis on 28-10-2017
Stukken beter dan de 1.6 ohm coils!
Waardering
Vandaag voor het eerst een 1.2 ohm coil in de Q16 gedaan. En ik merk al gelijk verbetering t.o.v. de 1.6 coil. Zelfs op het laagste voltage merk je al verbetering.

Meer damp, en meer smaak. Ik gebruik nu de Flavourtec Bananen liquid, ik denk als ik er een in zou doen die meer VG bevat dat de smaak nog beter tot zijn recht komt met de 1.2 ohm coils, maar ik wil niet te stroperige liquids, met deze liquid die er nu inzit kan ik aardig chain-vapen op een leuk voltage.

Klein nadeeltje, hij verbruikt wat meer liquid, maar dat is logisch want hij produceert meer damp en smaak. Daarnaast is dit verbruik nog steeds peanuts ten opzichte van mijn Baby Beast tank @ 60 watt.. ;)

Dus voor degene die wat meer smaak en damp willen, met hetzelfde apparaat en het hogere verbruik (wat dus nog steeds reuze meevalt t.o.v. DL tankjes) is dit wel een aanrader!
Review by Martin on 05-01-2017
Correctie
Waardering
In mijn review heb ik het over de C14 clearomizer. Dit moet de Q16 zijn.
Review by Martin on 05-01-2017
Bevalt uitstekend!
Waardering
Ik gebruik deze in mijn C14 clearomizers en ze bevallen mij zeer goed. Prima smaakweergave en de levensduur is lekker lang. In mijn geval gaan ze zo'n kleine 3 weken mee. In 4 maanden tijd heb ik eenmaal een misser gehad die al na een dag of vier de geest gaf maar dat zie ik dan maar als de uitzondering op de regel.

Schrijf een review over de Justfog Organic Cotton Coil

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering