Smok Nord Pod Starter Kit

Smok Nord Pod Starter Kit

Compacte e-sigaret met 2ml navulbare pods en 1100mAh batterijcapaciteit. Keuze uit twee type coils.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK Nord Pod kit is een pod systeem met één druk op de knop gebruikt wordt. De Nord kit wordt geleverd met een zogenoemde pod met verwisselbare coils, die u bij kunt vullen met e-liquid. De SMOK Nord kit beschikt over een ingebouwde batterij van 1100mAh en is verkrijgbaar in zes kleuren.

DE BATTERIJ

De SMOK Nord Pod kit werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1100mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel, kan de batterij worden opgeladen. Anders dan bij veel andere pod-systemen, beschikt de Nord over één batterijknop. Om te inhaleren dient u het knopje ingedrukt te houden wanneer u inhaleert. Daarnaast kunt u de batterij op slot zetten door vijf keer binnen één tot twee seconden op het knopje te drukken.

In het knopje bevindt zich tevens een LED-lampje, welke als batterij indicator dient. Wanneer u twee keer op het knopje drukt, zal het LED-lampje rood, oranje of groen oplichten. Wanneer het lampje rood brandt, is de resterende batterijcapaciteit lager dan 30%. Brandt het lampje oranje? Dan is de resterende capaciteit 30% tot 70%. Wanneer de resterende batterijcapaciteit tussen 70% en 100% ligt, brandt het LED-lampje in de knop van de SMOK Nord kit groen.

DE POD

De SMOK Nord kit wordt geleverd met één pod en twee coil units. De pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. Daar u de pod los kunt trekken van de batterij, is het losdraaien van een clearomizer verleden tijd. Door de pod los te trekken en het dekseltje aan de zijkant los te maken, kunt u de pod bijvullen.

De SMOK Nord kit wordt geleverd een 1,4Ω regular coil en een 0,6Ω mesh coil. Met de 0,6Ω mesh coil kunt u direct lung dampen. Dampt u liever van mond tot long? Dan dient u gebruik te maken van de 1,4Ω regular coil.

    • Let op: Het vulgaatje aan de zijkant van de pod, is erg klein. Voor het bijvullen van de pod is het dan ook handig als u hiervoor een naaldflesje gebruikt. Ons aanbod naaldflesjes vindt u hier.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Nord Body
1x Navulbare Smok Nord Pod
1x Smok Nord 0,6Ω Mesh Coil (DL)
1x Smok Nord 1,4Ω Coil (MTL)
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Nord Pod Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1100mAh
Tankinhoud 2ml
Weerstand van Coil 0,6Ω / 1,4Ω
Afmetingen 94mm x 30mm x 18,8mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee