Smok Nord Pod Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Nord Pod elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Nord Pod handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Nord pod-systeem. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Nord
1x Pod
1x 1,4Ω regular coil (MTL)
1x 0,6Ω mesh coil (Sub-ohm)
1x USB oplaadkabel

 

UW SMOK NORD OPLADEN

De SMOK Nord beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1100mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de SMOK Nord elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw SMOK Nord. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

In het knopje van de SMOK Nord bevindt een LED-lampje, welke als batterij indicator dient. Wanneer u twee keer op het knopje drukt, zal het LED-lampje rood, oranje of groen oplichten. Wanneer het lampje rood brandt, is de resterende batterijcapaciteit lager dan 30%. Brandt het lampje oranje? Dan is de resterende capaciteit 30% tot 70%. Wanneer de resterende batterijcapaciteit tussen 70% en 100% ligt, brandt het LED-lampje in de knop van de SMOK Nord kit groen.

UW SMOK NORD GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De SMOK Nord beschikt over een POD systeem met verwisselbare coils. Wanneer de SMOK geen damp meer geeft of een verbrande smaak geeft, dient u de coil unit te vervangen. Dit dient u te doen door de POD los te trekken van de batterij. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Wanneer u dit hebt gedaan, ziet u aan de onderkant van de POD een metalen rondje. Dit is de onderkant van de coil. Deze kunt u lostrekken uit de pod. Plaats een nieuwe coil door deze in de POD te drukken. De POD kunt u vervolgens terugplaatsen door deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe coil unit geplaatst.

Uw SMOK Nord vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, is het handig als u de e-liquid eerst in een naaldflesje doet. Als u dit hebt gedaan, dient u de POD los te trekken van de Nord. Haal daarna het rubberen dekseltje, dat zich aan de zijkant van de POD bevindt, los van de POD. Steek de naald van het naaldflesje in het vulgaatje van de POD en laat de e-liquid in de POD lopen. Druk het rubberen dekseltje terug in de POD en duw daarna de POD terug op de batterij. Laat uw Nord nu vijf minuten rusten, zodat de coil unit de e-liquid goed kan absorberen. U hebt uw Nord nu voorzien van e-liquid.

    • Let op: De SMOK Nord maakt gebruik van een POD systeem en is geschikt voor gebruik van nicotine salts. Door gebruik te maken van e-liquids gebaseerd op nicotine salts, kunt u hoge nicotine gehaltes dampen. Zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat.

UW SMOK NORD IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw SMOK Nord is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde POD en een nieuwe coil unit, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

In- en uitschakelen

Door vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, schakelt u de batterij van de SMOK Nord in. Op eenzelfde manier kunt u de batterij weer uitschakelen.

Inhaleren

Om damp van de SMOK Nord te kunnen inhaleren, dient u het knopje op de batterij in te drukken en tegelijkertijd aan het mondstuk te zuigen. Laat het knopje wanneer u klaar bent met het nemen van een teug, direct weer los.

    • Let op: Druk het knopje van de SMOK niet in als u niet inhaleert. Doet u dit wel, dan wordt de liquid verwarmd zonder dat de damp de POD kan verlaten, en verbrandt u uw coil.

Meldingen en beveiligingen

De SMOK Nord beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 Seconds Cut-Off: Wanneer u de batterijknop langer dan 8 seconden ingedrukt houdt, valt de spanning weg.
  • Beveiliging tegen kortsluiting: Als er kortsluiting in de atomizer ontstaat, zal de SMOK zichzelf automatisch uitschakelen.
  • Batterij beveiliging: Indien de batterij defecten vertoont, zal de spanning wegvallen.
  • Beveiliging tegen te laag voltage: Wanneer het voltage van de batterij te laag is, geeft de SMOK dit aan doormiddel van het LED-lampje.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee