Vaporesso Armour Pro 100W TC Kit

Vaporesso Armour Pro 100W TC Kit

Een 100W MOD met 2ml topfill tank, werkt zowel met een 18650, 20700 en 21700 batterij.

€ 69,95

  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Vaporesso Armour Pro 100W TC Kit is een MOD die een output van 100 watt heeft en compatibel is met zowel een 18650 en een 20700 als een 21700 batterij. Deze kit wordt geleverd met een Cascade Baby sub ohm tank, welke een inhoud heeft van 2ml.

VAPORESSO ARMOUR PRO 100W TC MOD

De Vaporesso Armour Pro beschikt over een 0,96” kleurendisplay, waarop u informatie als het wattage, de weerstand, de temperatuur en de resterende batterijcapaciteit kunt zien. De knoppen om het menu te bedienen, vindt u aan de onderkant van het scherm.

Instelmogelijkheden

De Vaporesso Armour Pro beschikt over verschillende instelmogelijkheden die u de mogelijkheid geven om de MOD geheel naar wens in te stellen. De instelmogelijkheden waarover de Vaporesso Armour Pro beschikt zijn:

 • Smart Variable Wattage (H/N/S)
 • Variable Temperature (SS/Ni/Ti)
 • Temperature Coefficient of Resistance (M1/M2)
 • Bypass mode
 • Custom Curve of Wattage
 • Custom Curve of Temperature
 • Variable Voltage
 • Custom Curve of Voltage

Door middel van de knoppen die zich onder het display op de body bevinden kunt u door het menu navigeren en tussen de verschillende modi schakelen. Het wattage van de Armour Pro is instelbaar van 5 tot en met 100 Watt. Indien u dampt in de variable wattage modus, dient u gebruik te maken van atomizers die gemaakt zijn van Kanthal, NiChrome of RVS Stainless Steel.

De Vaporesso beschikt naast de variable wattage modus ook over een variable temperature modus. In deze modus hebt u de mogelijkheid om de maximale temperatuur van de atomizer in te stellen. De atomizer zal dan nooit warmer worden dan de maximaal ingestelde temperatuur. De kans op een verbrande atomizer is hiermee geminimaliseerd. De temperatuur van de Armour Pro kunt u instellen van 100 tot en met 315 graden Celsius. Houd er rekening mee dat de temperature control modus alleen gebruikt kan worden indien u atomizers gebruikt die gemaakt zijn van Nikkel, Titanium of RVS Stainless Steel 316.

In de variable voltage modus kunt u instellen hoeveel spanning dat u wilt dat de batterij geeft. Gebruikt u de Bypass modus? Dan wordt de spanning van de batterij direct naar de atomizer geleidt. Indien u gebruik maakt van de Custom Curve standen, kunt u zelf de curve naar een bepaalde stand instellen.

CASCADE BABY SUB OHM TANK

De Vaporesso Cascade Baby sub ohm tank is een clearomizer met een inhoud van 2ml. De clearomizer beschikt over een Pyrex glazen tankje en kan bijgevuld worden door aan de top cap te trekken, waarna u deze tegen de klok in opzij duwt. De clearomizer is zodanig ontworpen, dat de e-liquid en de coil unit beide een apart compartiment hebben. Op deze manier gaat de coil unit langer mee. De Cascade Baby tank is compatibel met de GT MESH Coils. Deze coils beschikken, anders dan bij andere coils, over een mesh metalen oppervlak. Hierdoor wordt de coil unit over een groter oppervlak gelijkmatig verwarmd.

De Vaporesso Armour Pro 100W TC Kit wordt geleverd met één GT Mesh coil (0,18Ω) en één GT CCELL2 coil (0,3Ω).

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Armour Pro 100W TC
1x Vaporesso Cascade Baby Tank
1x 0,18Ω GT Mesh Coil (50W-90W)
1x 0,3Ω GT CCELL Coil (35W-40W)
1x USB Oplaadkabel
1x Extra Tankglaasje
1x Setje reserve rubberen ringetjes
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Armour Pro Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Wattage 100W
Batterij 1x 18650 / 20700 / 21700 (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Standen VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(Ni/Ti/SS), TCR(M1/M2), RTC, BYPASS
Temperature Control 100 - 315°C
Afmetingen MOD 38,5mm x 91,4mm x 27mm
Aansluiting(en) Micro USB / 510

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee