Vaporesso Cascade Baby Tank

Vaporesso Cascade Baby Tank

Een 2ml tank die standaard wordt geleverd bij de Vaporesso Armour Pro TC Kit.
€ 29,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Vaporesso Cascade Baby sub ohm tank is een clearomizer met een inhoud van 2ml. De clearomizer beschikt over een Pyrex glazen tankje en kan bijgevuld worden door aan de top cap te trekken, waarna u deze tegen de klok in opzij duwt. De clearomizer is zodanig ontworpen, dat de e-liquid en de coil unit beide een apart compartiment hebben. Op deze manier gaat de coil unit langer mee.

De Cascade Baby tank is compatibel met de GT MESH Coils. Deze coils beschikken, anders dan bij andere coils, over een mesh metalen oppervlak. Hierdoor wordt de coil unit over een groter oppervlak gelijkmatig verwarmd.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee