Smok SCAR-18 Kit

Smok SCAR-18 Kit

230 Watt sub-ohm kit met de mogelijkheid voor VW of TC dampen. De set wordt geleverd met een Smok TFV9 2ml tank. Exclusief 2 18650 batterijen.

€ 74,95

Beschrijving

Details

De Smok Scar-18 is een krachtige e-sigaret bestaande uit een Scar-18 MOD en een Smok TFV9 clearomizer. De MOD is spatwaterproof, dustproof en shockproof. Dankzij de IQ-X chip heeft de Smok Scar-18 een beveiliging tegen onder andere oververhitting.

De Tank maakt gebruik van het zogenaamde ‘slide-to-fill’ systeem. Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid dient u de bovenkant van de tank open te schuiven. Hierdoor komt het gaatje vrij waardoor u de e-liquid in de tank gedruppeld kan worden. Het vulsysteem is daarnaast beveiligd, waardoor de tank niet kan openen wanneer u deze bijvoorbeeld in uw jaszak heeft.

Bij de Smok TFV9 clearomizer raden wij het gebruik van een dikkere e-liquid aan, met een minimaal VG-gehalte van 60%.

De MOD is instelbaar op Variabel Wattage (VW) of Temperature Control (TC). Bij deze laatste modus kunt u kiezen uit de standen welke roestvrijstalen (SS), Nikkel (Ni) of Titanium (Ti) coils ondersteunen. De MOD dient gebruikt te worden samen met 2 18650 batterijen. Deze zitten niet bij de set inbegrepen en dient u los bij te bestellen.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Scar-18 MOD
1x Smok TFV9 tank
2x Smok TFV9 coil 0.15Ohm Mesh.
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok SCAR-18 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 2x 18650 batterijen (niet meegeleverd)
Tankinhoud 2ml
Afmetingen MOD 54mm x 30.6mm x 88mm/td>
Gewicht 183.5g
Wattage 1,0 Watt – 230 Watt
Aansluiting USB-C oplaadkabel

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee