Smok Rigel Kit

Smok Rigel Kit

Een 230 Watt MOD met een 2ml tankje en verwisselbare batterijen. Beschikbaar in diverse kleuren.

€ 49,95

Beschrijving

Details

De Smok Rigel Kit bestaat uit de Box Mod en de clearomizer. De Smok TFV9 Tank maakt gebruik van de Smok V9 Kanthal Coils. De coils hebben een weerstand van 0.15Ohm en kunnen gedampt worden op een wattage tussen de 40 Watt en 90 Watt.

De Tank maakt gebruik van het zogenaamde ‘slide-to-fill’ systeem. Om de clearomizer bij te vullen met e-liquid dient u de bovenkant van de clearomizer open te schuiven. Hierdoor komt het gaatje vrij waardoor u de e-liquid in de tank gedruppeld kan worden. Het vulsysteem is daarnaast beveiligd, waardoor de tank niet kan openen wanneer u deze bijvoorbeeld in uw jaszak heeft.

Bij de Smok TFV9 Tank raden wij het gebruik van een dikkere e-liquid aan, met een minimaal VG-gehalte van 60%.

U kunt de Smok Rigel MOD gebruiken samen met 2 losse 18650 batterijen. Deze worden niet bij de set meegeleverd, maar dient u los te bestellen. Op het scherm zijn diverse instellingen af te lezen, zoals het ingestelde wattage en de resterende batterijcapaciteit. Ook wordt de weerstand van de atomizer weergegeven, welke automatisch wordt herkend door de MOD. Om veilig te kunnen dampen beschikt de Smok Rigel MOD over diverse beveiligingen, zoals tegen oververhitting en kortsluiting.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Rigel MOD
1x Smok TFV9 tank
2x Smok TFV9 coil 0.15Ohm Mesh.
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Rigel Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 2x 18650 batterijen (niet meegeleverd)
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 44mm x 28.8mm x 88mm
Gewicht 103.5g
Wattage 1,0 Watt – 230 Watt
Aansluiting USB-C oplaadkabel

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee