Smok Q-BOX Kit

Smok Q-BOX Kit

Krachtige en kleine kit bestaande uit een 50W Box MOD en een 2ml TFV8 Baby Beast Tank.
€ 49,95
  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Smok Q-BOX Kit bestaat uit een combinatie van een 50W Box MOD en een 2ml TFV8 Baby Beast Tank. De QBOX beschikt over een 0,96" display. Hierop zijn gegevens zoals de batterijcapaciteit, de weerstand van de coil en het wattage af te lezen.

Temperature Control (VT)

De Smok Q-BOX MOD beschikt onder andere over een automatische temperatuur regeling. De coil unit blijft dan altijd dezelfde temperatuur. De temperatuur is via de plus- en minknop aan de onderkant instelbaar van 100 tot en met 315℃ of van 200 tot en met 600 °F.

Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de coil altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van coils met een gloeidraad van nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrij staal (SS). Deze materialen hebben als eigenschap dat de verandering van de weerstand voorspelbaar is als de temperatuur toeneemt.

Smok TFV8 Baby Beast

De Smok QBOX Kit wordt geleverd inclusief de Smok TFV8 Baby Beast Tank van 2ml. Voor deze TFV8 Baby Beast Tank zijn verschillende type coils verkrijgbaar, maar vooral sub-ohm coils. Hiervan is de weerstand lager dan 1,0Ω. De clearomizer kan via de bovenkant worden bijgevuld. Door de bovenste ring te verschuiven, krijgt u toegang tot de tank waar u de Smok TFV8 Baby Beast kunt bijvullen. Onder het glaasje bevindt zich een draairing. Hiermee kunt u zelf de luchttoevoer in stellen.

  • Wij raden bij deze kit aan om gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Batterij

De Smok Q-BOX MOD heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1600mAh. Deze is via de Micro USB poort op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel. Indien u de e-sigaret via het stopcontact wilt opladen, kunt u hier een AC adapter aanschaffen. Het volledig opladen van de batterij duur ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Beveiligingen

De Smok Q-BOX Kit is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok Q-BOX per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Smok QBOX Kit uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

  • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Q-BOX MOD
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,25Ω Smok V8 Baby M2 Dual Coil
1x Smok USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Q-BOX Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1600mAh
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 50W
Weerstand VW modus 0,1Ω - 3,0Ω
Variabel Temperatuur 100-315°C / 200-600°F
Weerstand VT Mode 0,06Ω - 3,0Ω
Afmetingen 33,6mm (l) x 25mm (b) x 104,8mm (h)
Aansluiting 510
Gewicht 164g

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee