GeekVape Aegis Mini Kit

GeekVape Aegis Mini Kit

De Geekvape Aegis Mini TC kit is een MOD die werkt op een ingebouwde batterij welke beschikt over een capaciteit van 2200mAh.
€ 69,95
Beschrijving

Details

De Geekvape Aegis Mini TC kit is een MOD die werkt op een ingebouwde batterij welke beschikt over een capaciteit van 2200mAh. De Aegis Mini heeft een output van 80 Watt en wordt geleverd met de Geekvape Cerberus sub-ohm clearomizer.

GEEKVAPE AEGIS MINI TC MOD

De body van de Geekvape Aegis Mini MOD is gemaakt van kunststof, SLI-silicium met een lederen grip. Door de materialen waarmee de Aegis gemaakt is, heeft de MOD een waterproof, stofvrij en shockproof design. Op het display, welke zich aan de voorkant van de MOD bevindt, leest u alle informatie die u nodig heeft. Met de twee knoppen die zich onder het display bevinden, kunt u uw instellingen wijzigen. De batterijknop bevindt zich boven het display van de Aegis Mini.

De instelmogelijkheden waarover de Aegis Mini beschikt zijn:

  • Temperature Control
  • Power Mode
  • VPC (manual curve mode)
  • TCR (temperature coefficient of resistance)
  • Bypass

CERBERUS SUBOHM TANK

De Cerberus subohm tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer is gemaakt van silicium glas en kan via de bovenkant gevuld worden. Door de top cap een kwartslag te draaien, kunt u deze losdraaien. Vervolgens kunt u het tankje bijvullen door de e-liquid via de langwerpige gaten aan de zijkant naar binnen te laten lopen. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer.

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u de airflow control ring. Door aan deze draairing te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen.

De Geekvape Aegis Mini TC Kit wordt geleverd met twee Super Mesh X2 0,3Ω coil units.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Geekvape Aegis Mini MOD
1x Cerberus Sub-ohm Tank
2x Extra Super Mesh X2 Coil 0.3Ω
1x Reserve Tankglaasje
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze GeekVape Aegis Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk GeekVape
Batterij 2200mAh
Variabel Wattage 5 - 80W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,05Ω-3,0Ω
Output Power/VPC/TC/TCR/Bypass
Afmeting 120,5mm (h) x 27mm (d) x 46,8mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee