Eleaf iStick Pico

Eleaf iStick Pico

75W MOD met automatische temperatuur regeling en de top-filling Melo 3 Mini clearomizer van 2ml.

€ 49,95

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Pico is een 75 Watt box MOD met automatische temperatuur regeling en instelbaar wattage. De Pico wordt geleverd met de Melo 3 Mini clearomizer. De Pico werkt op een verwisselbare 18650 batterij en is geschikt voor coil units met een gloeidraad van Kanthal, Nikkel, Titanium en roestvrijstaal. De Pico is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

De batterij en haar instellingen

De Pico werkt met een standaard 18650 batterij die niet wordt meegeleverd. Door het hoge vermogen dat de Pico kan leveren, is het belangrijk dat de batterij minimaal 25A kan leveren. De Pico beschikt over verschillende instelmogelijkheden, zodat u het apparaat naar wens kunt instellen. De instelmogelijkheden waarover de Eleaf Pico beschikt zijn:

 • Variable Wattage
 • Bypass mode
 • Temperature Control (Ni/Ti/SS)
 • Temperature Coefficient of Resistance (M1/M2/M3)
 • Airflow control

Het wattage van de Pico is instelbaar van 1 tot en met 75 Watt. De temperatuur van de Pico kunt u instellen van 100 tot en met 315 graden Celsius. Maakt u gebruik van de variable wattage of de Bypass mode? Dan dient de atomizer die u gebruikt een weerstand van 0,1 tot 3,5 ohm te hebben. Indien u gebruik maakt van de temperature control modus of de TCR modus, dan dient de atomizer over een weerstand tussen de 0,05 en 1,5 ohm te beschikken.

Melo 3 Mini Clearomizer

De iStick Pico wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 clearomizer. De Melo 3 kan via de bovenkant worden gevuld. Het tankje heeft een capaciteit van 2ml. Aan de onderkant bevindt zich een draairing om de luchttoevoer naar wens in te stellen.

  • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico body
1x Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer
1x Eleaf EC 0,3Ω Atomizer Head (30 - 80W)
1x Eleaf EC 0,5Ω Atomizer Head (30-100W)
1x Micro USB oplaadkabel
4x Reserve seal ringen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Pico wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 75,0W
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW Mode 0,1Ω - 3,5Ω
Afmeting 45mm (l) x 23mm (b) x 100mm (h)
Gewicht 150g
Aansluiting 510

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee