Eleaf iStick Pico X

Eleaf iStick Pico X

75W MOD met verschillende instelmogelijkheden. Beschikt over een 0,69” display en komt met de 2ml MELO 4 Tank.

€ 54,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Pico X is één van de broertjes van de Eleaf iStick Pico. Deze Pico heeft een maximaal vermogen van 75 Watt werkt op een losse 18650 batterij, en past het wattage automatisch aan aan de coil unit die u gebruikt. De Eleaf iStick Pico X wordt geleverd met een Melo 4 clearomizer.

DE ISTICK PICO x en haar instelmogelijkheden

De iStick Pico X is een MOD die een vermogen tot 75 Watt kan leveren. Het 0,69” display waar de Pico over beschikt toont u alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u niet alleen de resterende batterijcapaciteit op het display zien, maar ook het geleverde wattage, het aantal genomen trekjes en de duur van een trekje. De Eleaf Pico X werkt op een losse 18650 batterij.

De iStick Pico X heeft verschillende interfaces om weer te geven op het display. De interfaces waarover de Pico X beschikt zijn:

 • Puff interface
 • Time interface
 • Voltage interface

Daarnaast beschikt de Eleaf iStick Pico X over verschillende instelmogelijkheden die u de mogelijkheid bieden om de MOD geheel naar wens in te stellen. De instelmogelijkheden waarover de Pico X beschikt zijn:

 • Variable Wattage
 • Bypass mode
 • Temperature Control (Ni/Ti/SS)
 • Temperature Coefficient of Resistance (M1/M2/M3)

ELEAF melo 4 TANK

De Eleaf iStick Pico X wordt geleverd met een Eleaf MELO 4 tank. Deze clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden gevuld. De MELO 4 beschikt over een slide-and-fill systeem. Door de top cap in de richting van het pijltje te schuiven, komt het reservoir vrij en kunt u de clearomizer bijvullen. Het los schroeven van onderdeeltjes behoort hiermee tot het verleden. Het plaatsen en vervangen van de coil unit doet u via de onderkant van de clearomizer.

Aan de onderkant van de clearomizer bevindt zich een draairing om de luchttoevoer naar wens in te stellen. Indien u de airflow helemaal open zet, zal de MELO 4 meer damp creëren, welke tevens koeler is. Draait u de airflow verder dicht? Dan zult u merken dat er een warmere en meer geconcentreerde damp ontstaat. Buiten het verschil in hoeveelheid en in temperatuur, heeft de hoeveelheid lucht die er wordt doorgelaten invloed op de smaak die de MELO 4 afgeeft.

beveiligingen

De Eleaf iStick Pico X beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Pico beschikt zijn:

 • Beveiliging tegen overladen
 • Beveiliging tegen onderladen
 • Beveiliging tegen kortsluiting
 • Beveiliging tegen het verkeerd plaatsen van uw batterijen
 • Beveiliging tegen het te lang ingedrukt houden van de batterijknop (10s)
  • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico X MOD
1x Eleaf Melo 4 Clearomizer
2x 0,15Ω Eleaf EC-M Atomizer Head
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Pico X wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 75,0W (VW/Bypass mode)
Weerstand TC 0,05Ω - 1,0Ω (TC-Ni/Ti/SS/M1/M2/M3 mode)
Weerstand VW 0,1Ω - 3,0Ω
Afmetingen 50mm (l) x 31mm (b) x 112mm (h)
Gewicht 143,2g
Aansluiting 510

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee