Aspire Rover X30

Aspire Rover X30

Compacte 30W MOD. Verkrijgbaar als losse MOD of als complete kit met de Nautilus X clearomizer van 2ml.
€ 44,95
Beschrijving

Details

De Aspire Rover X30 is verkrijgbaar als losse Box MOD van 30 watt en als volledige kit in combinatie met de Aspire Nautilus X clearomizer van 2ml. Zowel de Aspire Rover X30 Kit als de losse NX30 box MOD zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rood en blauw.

Aspire NX30 MOD

De Aspire NX30 MOD is een 30 Watt MOD is voorzien van een "0,86" OLED display waarop alle benodigde informatie zoals de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil unit wordt weergegeven. Aan de bovenkant bevindt zich een standaard 510 aansluiting voor de clearomizer. Hierop kunnen praktisch alle clearomizers worden aangesloten. Aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de 2000mAh batterij op te laden.

Aspire Nautilus X Tank

Deze Aspire Nautilus X Tank heeft een tankinhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Aspire Nautilus X Tank over een airflow control valve. Hiermee kan de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met Pyrex glass.

Variable Wattage

In de Variable Wattage modus is het mogelijk zelf het vermogen van de coil unit in te stellen. Het wattage is dan regelbaar van 1 tot 30 Watt in stapjes van 0,1 Watt. Bij de kit worden twee Kanthal coiltjes meegeleverd die geschikt zijn voor de Variable Wattage modus.

Inhoud van de volledige kit

AantalItem
1x Aspire NX30 MOD
1x Aspire Nautilus X Tank
1x 1,8Ω Nautilus X Replacement Atomizer (12W - 16W)
1x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1x Lanyard (ketting)
1x Micro USB Laadkabel
1x 510 Adapter
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Rover X30 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Batterijcapaciteit 2000mAh
Wattage 1 - 30W
Voltage 0 - 8V
Weerstand 0,2 - 3,5Ω
Afmetingen NX30 MOD 67mm (l) x 22,5mm (b) x 60mm (h)
Afmetingen Nautilus X Tank 45mm (h) x 22mm (d)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee