Aspire Rover X30 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Rover X30 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire Rover X30 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Rover X30 Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire NX30 MOD
1x Aspire Nautilus X Tank
1x 1,8Ω Nautilus X Replacement Atomizer (12W - 16W)
1x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1x Lanyard (ketting)
1x Lanyard (ketting)
1x Micro USB Laadkabel
1x 510 Adapter

 

Uw Aspire Rover X30 opladen

De Aspire Rover X30 beschikt over een ingebouwde batterij die een capaciteit heeft van 2000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en dat deze wordt opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

U kunt uw apparaat opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Aan de zijkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Uw Aspire Nautilus X Tank gebruiksklaar maken

De atomizer plaatsen of vervangen
Om de atomizer te plaatsen of te vervangen, dient u de top cap los te draaien van het tankje. Vervolgens trekt u het glaasje los van de atomizer base. Nu kunt u een atomizer plaatsen, of de oude atomizer losdraaien en een nieuwe plaatsen. Als u dit gedaan heeft, dient u het glaasje terug op de atomizer base te plaatsen. Draai nu de tank terug op de atomizer base. U heeft nu een atomizer geplaatst of vervangen.

Uw Aspire Nautilus X Tank vullen met e-liquid
Om de Nautilus X te vullen met e-liquid, dient u de top cap los te draaien van het tankje. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. U kunt het tankje nu vullen met e-liquid. Doe dit niet in het middelste buisje. Dit buisje zorgt voor de luchttoevoer. Laat de e-liquid langs de zijkant via het glaasje het tankje inlopen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de top cap terug op het tankje draaien. Het tankje is nu gevuld.

Uw Aspire Rover X30 in gebruik nemen

In- en uitschakelen
Om het apparaat in te schakelen, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Met snel achter elkaar bedoelen we binnen twee seconden. Op eenzelfde manier kunt u de MOD op slot zetten. Door vijf keer binnen twee seconden op de vuurknop te drukken, kunt u het apparaat ook weer inschakelen.

Toetsenblokkering (stealth mode)
Druk als de MOD is ingeschakeld drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om de MOD in stealth modus te zetten. In stealth modus zijn de instellingsknoppen geblokkeerd. Wel kunt u de batterijknop gebruiken om een hijs te nemen. Door opnieuw drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken, kunt u het apparaat van de toetsenblokkering afhalen.

Schakelen tussen de verschillende modi
Door tegelijkertijd op de batterij- en de plusknop voor een halve seconde te drukken, kunt u schakelen tussen Wattage, Voltage en Bypass.

Schermrotatie
Door voor twee seconden tegelijkertijd op de plus- en de minknop te drukken, draait het scherm 180 graden.

Het wattage of voltage instellen
Door op de plus- en de minknop te drukken, kunt u het wattage of het voltage instellen.

Graden of Fahrenheit instellen
Om te schakelen tussen graden Celsius en Fahrenheit, dient u de plus- of de minknop ingedrukt te houden tot u voorbij de maximaal of minimaal instelbare temperatuur komt. Op dit moment zal het apparaat automatisch omschakelen naar de andere temperatuureenheid.

BEVEILIGING

De beveiligingen waarover de Aspire Archon beschikt zijn:

  • Automatisch uitschakelen bij te lang indrukken batterijknop;
  • Beveiliging tegen kortsluiting;
  • Beveiliging tegen oververhitting;
  • Beveiliging tegen overladen;
  • Beveiliging tegen onderladen;
  • Beveiliging tegen verkeerd geplaatste batterijen

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee