Vaporesso Swag PX80

Vaporesso Swag PX80

Een complete starterset met een 80Watt MOD en een PX80 pod met een inhoud van 2ML.
€ 39,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso Swag PX80 is een instelbare MOD met een maximaal Wattage van 80Watt. U kunt het Wattage dus naar wens instellen van minimaal 1 tot maximaal 80Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt. U ziet het ingestelde Wattage terug op het OLED scherm. Hier wordt ook overige informatie weergegeven zoals de resterende batterij capaciteit en de weerstand van de coil.

De MOD werkt door middel van een externe 18650 batterij. U kunt de batterij opladen door middel van het bijgeleverde USB-C oplaadkabeltje, of met een externe oplader. De MOD bevat diverse beveiligingen zoals bescherming tegen het over laden van de batterij. De batterij is dus volledig veilig. Door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden zal de Vaporesso Swag PX80 damp afgeven.

U gebruikt de Vaporesso Swag PX80 in combinatie met de meegeleverde PX80 Pod en bijbehorende coils. De set wordt geleverd met 1 coil in 0.2Ohm (te gebruiken op een Wattage tussen 45W en 60W) en 1 coil in 0.3Ohm (te gebruiken op een Wattage tussen 32W en 45W). De coils plaatst u in de 2ML pod, welke u vervolgens via de onderkant kunt vullen met e-liquid. De pod bevat een airflow ring, waarmee u de hoeveelheid lucht tijdens het dampen kunt reguleren. Ook beschikt de tank over een beveiligd sluit systeem, waardoor de tank niet uit zichzelf kan openen.

    • Let op: Deze Vaporesso Swag PX80 wordt geleverd zonder IMR 18650 BATTERIJ. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.
    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Swag PX80 MOD
1x Vaporesso PX80 Pod Tank
1x GTX 0.2Ohm Mesh Coil
1x GTX 0.3Ohm Mesh Coil
1x USB-C oplaadkabel
1x E-liquid*
1x Handleiding


* Deze Vaporesso Swag PX80 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Podinhoud 2ml
Afmetingen 99.7 x 47.9 x 25.1
Wattage 1 tot 80Watt
Maximale oplaad stroom 2Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee