Smok Nfix

Smok Nfix

Pod systeem van Smok welke beschikt over een 700mAh batterij en een 0.8Ohm coil.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Smok Nfix is een kleine e-sigaret met een instelbaar wattage. De Nfix werkt op een batterij met een capaciteit van 700mAh en maakt gebruik van pod’s met een inhoud van 2ml.

De batterij

De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 700mAh en beschikt over een vuurknop en een OLED schermpje. Op dit schermpje is de resterende batterijcapaciteit af te lezen. Er wordt een melding gegeven wanneer de batterij opgeladen dient te worden.

Daarnaast kunt u op het scherm het instelbare wattage aflezen. Het wattage is instelbaar van 1 Watt tot 25 Watt, afhankelijk van uw eigen wensen. Wanneer u het wattage wat hoger instelt, zult u meer damp verkrijgen. Verkiest u liever wat minder damp? Stel dan het wattage lager in.

De pod

De Smok Nfix wordt geleverd met de pod en 2 0.8Ohm coils. De pod is een klein tankje welke u zelf kan vullen met uw favoriete e-liquid. Aan de zijkant van de pod is een rubbertje bevestigd. Dit rubbertje kunt u aan de bovenkant losmaken. Hierdoor krijgt u toegang tot het vulbare tankje met een inhoud van 2ML. Vul vervolgens de pod met de e-liquid naar uw keuze en druk het rubbertje dicht.

Laat na het vullen de e-liquid 10 minuten in de coil trekken, voordat u gebruik gaat maken van de Smok Nfix. Hierdoor voorkomt u dat de coil een verbrande smaak geeft.

Gebruik van de Nfix

De batterij van de Nfix wordt geactiveerd door een hijsje te nemen. U hoeft dus geen knop in te drukken om gebruik te maken van de Nfix. Het inhaleren van de damp gaat volgens de MTL (mouth to lung). methode. Hierbij dient de damp geïnhaleerd te worden van de mond naar de long; vergelijkbaar met een reguliere sigaret.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Justfog Q16 FF via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Nfix Batterij
2x Nfix MTL 0.8Ohm Pods
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze SMOK Nfix Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 700mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 110mm (l) x 13mm (d) 21,5mm (b)
Gewicht 32g
Wattage 1Watt-25Watt

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee