Smok Nfix Pod

Smok Nfix Pod

Pods voor de Smok Nfix Pod Kit met een ingebouwde coil unit. Verpakt per 3 stuks.
€ 7,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok NFIX Pods zijn speciaal gemaakt voor de Smok Nfix Pod Kit. De pods maken gebruik van een gemakkelijk vulsysteem. U dient simpelweg het rubbertje uit de pod te halen, de e-liquid bij te vullen en het rubbertje weer terug te duwen.

De Smok NFIX Pods zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

NFIX MTL 0.8Ohm POD

Deze pod maakt gebruik van dual coils, welke geschikt zijn voor ‘mouth to lung’ dampen. Hierbij inhaleert u de damp op dezelfde manier als bij het roken van een traditionele sigaret. Het aanbevolen wattage ligt tussen de 15Watt en 25Watt.

NFIX Meshed 0.8Ohm POD

De Meshed Pod hebben de eigenschap dat het verdampingsoppervlak bestaat uit een stuk gaas. Door de honingraatstructuur van de coils worden deze sneller opgewarmt, wat zorgt voor een perfecte smaak en goede damphoeveelheid.

Specificaties

Merk SMOK
Podinhoud 2ml

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee