Hexa Pro Kit

Hexa Pro Kit

Compacte Pod systeem met 400mAh batterij en een feedback functie.
€ 24,95
Beschrijving

Details

De Hexa Pro is een compacte e-sigaret die gebruik maakt van het zogenaamde Click&Play methode. Dit houdt in dat de Hexa makkelijk is in gebruik en er geen onderdelen vervangen hoeven te worden.

De Pods die gebruikt worden voor deze e-sigaret zijn de Hexa 2.0 Pods. Deze zijn voorgevuld en bevatten het zogenaamde ‘Nicotine Salt’. Dit betekent dat de nicotine in deze e-liquid op een andere manier is gewonnen uit tabaksbladeren. Nicotine Salt wordt eerder opgenomen door het lichaam, waardoor de behoefte naar nicotine sneller wordt vervuld. Ondanks deze snelle opname is het gevoel in de keel (throathit) zachter dan bij normale e-liquids met een vergelijkbare nicotinesterkte. De Pods zijn niet navulbaar.

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

De Hexa Pro heeft een 400mAh batterij en een snel laad mogelijkheid door middel van een USB-C aansluiting. Aan de hand van een LED-lampje met 3 verschillende kleuren, is te zien hoe vol de batterij nog is.

Daarnaast heeft de Hexa Pro een feedback functie. Door middel van trillingen geeft de Hexa Pro aan of de Pod op de juiste manier in de batterij is geplaatst. Na de vibratie is de Hexa Pro te gebruiken. De batterij van de e-sigaret wordt geactiveerd door middel van een inhalering. De Hexa is dus niet voorzien van een knopje dat ingedrukt hoeft te worden tijdens inhaleren. De batterij schakelt vanzelf weer uit na gebruik.

    • Let op: Deze Hexa Pro Kit wordt geleverd zonder Pods/Caps. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Hexa Pro Batterij
1x 1x USB-C Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Hexa
Batterijcapaciteit 400mAh
Podinhoud 1.7 ml
Afmetingen 92mm (l) x 11mm (d) 20mm (b)
Gewicht 17g
Oplaadtijd ± 40 min
Puffs per Pod 250 tot 300

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee