Zensations Moon Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Zensations Moon elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

ZenSations Moon Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de ZenSations Moon elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x E-sigaret
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Pod Superior Tobacco 12 mg/ml
1x Pod Watermeloen 6 mg/ml
1x Handleiding

 

UW ZenSations Moon OPLADEN

De ZenSations Moon beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 350mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de ZenSations Moon elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Justfog te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw ZenSations Moon ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Wanneer u de Moon aansluit op de oplader, zal er een LED lampje gaan branden om aan te geven dat de batterij van de Moon aan het opladen is. Brandt het lampje niet meer? Dan is de batterij van de Moon volledig opgeladen.

UW Zensations Moon GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De pod plaatsen of vervangen

Omdat de pods niet hervulbaar zijn en daarnaast een geïntegreerde coil unit hebben, dient u de pod wanneer deze leeg is of als de coil unit versleten is, in zijn geheel te vervangen. Om de pod van de ZenSations Moon te vervangen, dient u de oude pod los te trekken van de batterij. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u een nieuwe pod op de batterij drukken.

UW ZenSations Moon IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw ZenSations Moon is opgeladen en u deze heeft voorzien van een pod, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Batterij in- en uitschakelen

De batterij van de ZenSations Moon kunt u inschakelen door vier keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier schakelt u de batterij weer uit.

Inhaleren

Aan de voorkant van de Moon vindt u de batterijknop. Indien u gebruik wenst te maken van de Moon, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op het knopje te drukken en tegelijkertijd te inhaleren. Laat, wanneer u klaar bent met inhaleren, de batterijknop meteen weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De ZenSations Moon beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de ZenSations Moon beschikt zijn:

  • Short circuit protection
  • Batterij beveiliging
  • Beveiliging tegen over- en onderladen
  • Beveiliging tegen te laag voltage

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee