Vaporesso Sky Solo/Solo Plus Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Sky Solo/Solo Plus Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

VAPORESSO SKY SOLO/SOLO PLUS HANDLEIDING

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Sky Solo/Solo Plus elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Sky Solo/Solo Plus Kit
2x 0,18Ω Vaporesso GT Meshed Coil
1x USB Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

DE VAPORESSO SKY SOLO/SOLO PLUS OPLADEN

De Vaporesso Sky Solo/Solo Plus werkt op een batterij die beschikt over een capaciteit van 1400mAh/3000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de achterkant van de Vaporesso Sky Solo/Solo plus vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

In de batterijknop van de Smok zit een LED indicator verwerkt. Deze batterij indicator geeft de resterende batterijcapaciteit aan. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is de resterende capaciteit nog ongeveer de helft. Bij een roodkleurig lampje is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

Wanneer u de batterij aan het opladen bent, zal het LED lampje rood kleuren. Wanneer het lampje groen brandt, is uw batterij volledig opgeladen en klaar voor gebruik!

ATOMIZER PLAATSEN OF VERVANGEN

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is aangedraaid.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Vaporesso Sky Solo/Solo Plus vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de batterij. Om deze te vervangen, dient u het bovenste gedeelte van het tankje los te draaien van de batterij. Dat doet u door de ring onder de drip tip vast te pakken en deze tegen de klok in te draaien. Trek daarna het glaasje van de Vaporesso af. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

DE VAPORESSO SKY SOLO/SOLO PLUS TANK VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de drip tip tegen de klok in los te draaien van de tank. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 80%, via het langwerpige gat aan de zijkant. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Draai de top cap nu terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

AIRFLOW CONTROL

Aan de bovenkant van de clearomizer kunt u de luchttoevoer regelen. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen.

De Vaporesso Revenger beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet

DE BEVEILIGINGEN VAN DE VAPORESSO SKY SOLO/SOLO PLUS

De Vaporesso Sky Solo/Solo plus is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Vaporesso uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Daarnaast beschikt de Sky Solo/Solo plus over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij zichzelf uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Zo wordt oververhitting voorkomen.

De Vaporesso is tevens uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage beveiliging en een beveiliging tegen lage weerstanden. De batterij wordt in deze gevallen automatisch uitgeschakeld.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee