Vaporesso Renova Zero Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Renova Zero Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Renova Zero Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Renova Zero elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Zero Mod (650mAh)
1x Navulbare Pod (1,0Ω)
1x Leeg 10ml flesje
1x Micro USB oplaadkabel

 

UW VAPORESSO RENOVA ZERO OPLADEN

De Vaporesso Renova Zero beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Vaporesso Renova Zero elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Vaporesso Renova Zero. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

U kunt zien dat uw batterij leeg is, wanneer het LED lampje van de Vaporesso rood brandt. Het apparaat dient dan opgeladen te worden. Wanneer u de Vaporesso hebt aangesloten op stroom, zal het LED lampje rood branden. Het lampje gaat uit wanneer de Vaporesso Renova Zero volledig is opgeladen.

UW VAPORESSO RENOVA ZERO GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De Vaporesso Renova Zero heeft geen losse clearomizer, maar beschikt over een POD systeem met een geïntegreerde coil unit. Dat betekent dat wanneer de Vaporesso Renova Zero geen damp meer geeft of een verbrande smaak geeft, u de POD in zijn geheel dient te vervangen. De POD is magnetisch aan de batterij bevestigd. Het verwijderen van de oude POD doet u door deze van de batterij af te trekken. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Om een nieuwe POD te plaatsen, dient u deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe POD geplaatst.

Uw Vaporesso Renova Zero vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u de e-liquid eerst in het meegeleverde naaldflesje te doen. Als u dit hebt gedaan, dient u de POD los te trekken van de Vaporesso. Steek de naald van het naaldflesje in het vulgaatje van de POD en laat de e-liquid in de POD lopen. Duw daarna de POD terug op de batterij. Laat uw Vaporesso nu vijf minuten rusten, zodat de coil unit de e-liquid goed kan absorberen. U hebt uw Vaporesso Renova Zero nu voorzien van e-liquid.

    • Let op: De Vaporesso Renova Zero maakt gebruik van een POD systeem en is geschikt voor gebruik van nicotine salts. Door gebruik te maken van e-liquids gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat.

UW VAPORESSO RENOVA ZERO IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Vaporesso Renova Zero is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde POD, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik. Om de batterij van de Vaporesso in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de Renova Zero uitschakelen.

Door drie keer binnen één tot twee keer op de batterijknop te drukken, kunt u de modus waarin u dampt aanpassen. De modi waarover de Vaporesso beschikt zijn: low mode (9 Watt), medium (standaard (10,5 Watt)) en high mode (12,5 Watt). Wanneer u de batterijknop een aantal seconden ingedrukt houdt, kunt u de huidige modus zien.

De Vaporesso Renova Zero elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u aan het mondstukje zuigt. Dat betekent dat er behalve het aan-en-uit knopje waarmee u tevens de modus naar wens kunt instellen, geen knopjes aan de Vaporesso zitten die u dient in te drukken om het apparaat te kunnen gebruiken. U hoeft slechts aan het mondstukje van de Vaporesso Renova Zero te zuigen om de damp te kunnen inhaleren.

Meldingen en Beveiliging

De Vaporesso Renova Zero beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 seconds cut-off: Wanneer het LED lampje drie keer knippert, is de 8 seconds cut out bereikt.
  • Short circuit protection: Dit apparaat beschikt over kortsluitingbeveiliging.
  • Batterij beveiliging: Dit apparaat beschikt over beveiliging tegen over- of onderladen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee