Vaporesso Drizzle handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Drizzle elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Drizzle Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Drizzle elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Drizzle Batterij
1x Vaporesso Drizzle Tank
1x 1,3Ω Ceramic Mini EUC Coil
1x 1,4Ω Traditional Mini EUC Coil
1x Micro USB oplaadkabel

 

UW VAPORESSO DRIZZLE OPLADEN

De Vaporesso Drizzle beschikt over een batterij met een capaciteit van 1000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de zijkant van de Vaporesso Drizzle vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. In de batterijknop van de Drizzle vindt u de LED-batterijindicator. Tijdens het opladen zal het LED-lampje branden. Stopt het lampje met branden? Dan is uw Drizzle volledig opgeladen.

  • Let op: De batterij van de Vaporesso Drizzle is van het type pass-through. Dat betekent dat u uw elektrische sigaret tijdens het opladen gewoon kunt gebruiken.

UW VAPORESSO DRIZZLE GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de tank los te draaien van de atomizer base. Dat doet u door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base tegen de klok in los te draaien. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef wanneer u dat gedaan hebt, het geheel weer terug in elkaar.

  • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze 10 tot 15 minuten in een gevuld tankje te laten rusten alvorens u de e-sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw Vaporesso Drizzle vullen met e-liquid

De Vaporesso Drizzle beschikt over een top fill systeem. Indien u de Drizzle wilt vullen met e-liquid, dient u de top cap tegen de klok in los te draaien van de top cap. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. U ziet nu een rond gaatje in het midden. Hier moet de e-liquid niet in. Het middelste buisje is namelijk voor de luchttoevoer. Laat de e-liquid via het glas aan de zijkant het tankje in stromen. Draai daarna de top cap terug op de tank.

UW VAPORESSO DRIZZLE IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

De Vaporesso Drizzle is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. De LED indicator zal knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Om de Drizzle uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Airflow control

Aan de bovenkant van de clearomizer bevindt zich een ring waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Wanneer u de luchttoevoer meer open zet, komt er meer lucht en ook meer damp mee. Draait u de luchttoevoer wat verder dicht, dan zult u merken dat de damp meer geconcentreerd is. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Als u dit doet, komt er geen lucht mee en bestaat de kans dat de coil unit verbrandt.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Airflow control

Aan de bovenkant van de clearomizer bevindt zich een ring waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Wanneer u de luchttoevoer meer open zet, komt er meer lucht en ook meer damp mee. Draait u de luchttoevoer wat verder dicht, dan zult u merken dat de damp meer geconcentreerd is. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Als u dit doet, komt er geen lucht mee en bestaat de kans dat de coil unit verbrandt.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De Vaporesso Drizzle beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Drizzle beschikt zijn:

 • Beveiliging tegen kortsluiting
 • Beveiliging tegen te lang indrukken batterijknop
 • Lage weerstandsbeveiliging
 • Beveiliging tegen overladen
 • Beveiliging tegen onderladen

Voorzorgsmaatregelen veilig gebruik

 • Schakel de Vaporesso Drizzle uit wanneer u deze niet gebruikt;
 • Laat de Vaporesso niet onbewaakt achter wanneer u deze aan het opladen bent;
 • De elektrische sigaret is gevoelig voor vallen en stoten. Pas hier dus mee op!
 • Gebruik alleen gecertificeerde opladers en adapters, om schade en kortsluiting te voorkomen;
 • Houd de Vaporesso Drizzle weg bij vuur, water of brandbare stoffen;
 • Zorg dat de e-sigaret zich nooit in fel zonlicht of achter een autoruit wanneer de zon erop staat bevindt. Een stoffige of vochtige omgeving dient u eveneens te vermijden;
 • Stel de Drizzle nooit bloot aan extreme temperaturen;
 • Gooi de elektrische sigaret nooit bij het huisvuil. U dient elektronica en batterijen aan te bieden bij daarvoor bestemde depots;
 • Breng nooit zelf modificaties aan en probeer de Drizzle bij defecten nooit zelf te repareren. Is er iets mis met de mod? Neem dan contact op met onze klantenservice.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee