Smok X-PRIV 225W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok X-PRIV 225W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok X-Priv 225W handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok X-Priv 225W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze gebruikershandleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok X-Priv 225W MOD
1x Smok TFV12 Prince Cloud Beast Tank
1x 0,4Ω TFV12 Prince Q4 Coil
1x 0,12Ω TFV12 Prince T10 Coil
1x Extra Glass Tube
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW SMOK X-PRIV 225W OPLADEN

De SMOK X-Priv 225W werkt op twee losse 18650 batterijen. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen worden en worden opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

U kunt de Li-on batterijen op twee manieren opladen. De beste manier is om uw batterijen op te laden via een externe oplader. Zo wordt tijdens het opladen alleen de batterij belast, en niet uw MOD. U kunt de Li-on batterijen echter ook opladen via de SMOK X-Priv 225W zelf. U dient de batterijen dan eerst in de SMOK te plaatsen.

U kunt de batterijen plaatsen door de magnetische batterijklep die zich aan de achterkant van de MOD bevindt los te maken. Als u dit gedaan hebt, kijkt u in het batterij compartiment. Hier is plek voor twee 18650 batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment. Let hierbij goed op de plus- en de minpolen van de batterij.

Aan de voorkant van de SMOK X-Priv 225 Watt vindt u een Micro USB poort. Om uw batterijen op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de MOD te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de USB oplaadkabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de Micro USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, waarna u deze in het stopcontact doet.

UW SMOK TFV12 PRINCE CLOUD BEAST TANK GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK TFV12 Prince Cloud Beast Tank te plaatsen, dient u de top cap los te draaien van de atomizer base. Haal nu het glaasje er af. Als u dit gedaan hebt, kunt u de oude coil unit los draaien van de atomizer base. Draai vervolgens een nieuwe coil unit op de atomizer base en schroef het geheel weer terug in elkaar. U hebt nu een coil unit vervangen/geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw SMOK TFV12 Prince Cloud Beast Tank vullen met e-liquid

De SMOK TFV12 Prince Cloud Beast tank beschikt over een slide-and-fill systeem. Om de SMOK clearomizer te voorzien van e-liquid, dient u deze van het slot te halen door op het knopje te drukken welke zich aan de clearomizer bevindt. Als u dit gedaan hebt, kunt u de top cap van de clearomizer tegen de klok in van de clearomizer afschuiven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via de langwerpige opening aan de zijkant. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje komt. Dit is het buisje voor de luchttoevoer. Draai de clearomizer cover dicht. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

UW SMOK X-PRIV 225W KIT IN GEBRUIK NEMEN

Batterijknop

De batterijknop is verwerkt in de zijkant van de MOD en beslaat de gehele zijkant. Door als het ware te knijpen in het apparaat, wordt de batterijknop geactiveerd.

In- en uitschakelen

Om uw SMOK X-Priv 225W in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Als u dit hebt gedaan, zal het SMOK logo op het display verschijnen, waarna u naar het hoofdscherm wordt geleid. Indien u de SMOK uit wilt schakelen, dient u eveneens vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken.

Schakelen tussen de verschillende modi

Door drie keer achter elkaar op de batterijknop te drukken, komt u in het menu. Als u dit gedaan hebt, kunt u door de verschillende standen navigeren door telkens één maal op de batterijknop te drukken. Om een modus of instelling te selecteren, kunt u gebruik maken van de plus- en minknop. Wenst u een instelling te bevestigen? Dan kunt u de batterijknop voor een aantal seconden ingedrukt houden.

Het wattage instellen

Om het wattage van de SMOK X-Priv 225W in te stellen, dient u er voor te zorgen dat de SMOK in de juiste modus staat. Staat de SMOK in de variable wattage modus, dan kunt u het wattage middels de instelknoppen die zich aan de rechter onderkant van de MOD bevinden instellen. Druk op de plusknop om het wattage te verhogen en op de minknop om het wattage te verlagen.

Temperatuur instellen

Om de temperatuur van de SMOK X-Priv 225W in te stellen, dient u er voor te zorgen dat de SMOK in de juiste modus staat. Staat de SMOK in de temperature control modus, dan kunt u de temperatuur instellen middels de instelknoppen die zich aan de rechter onderkant van de MOD bevinden. Druk op de plusknop om de temperatuur te verhogen en op de minknop om de temperatuur te verlagen.

    • Let op: Houd bij het kiezen van een modus rekening met het materiaal van de coil unit die u gebruikt. Niet ieder materiaal is geschikt voor iedere modus. Houd bij het instellen van het wattage daarnaast rekening met de wattage range van de coil die u gebruikt.

Puff limiet instellen

De SMOK biedt u de mogelijkheid om een limiet aan het aantal trekjes te stellen. Door drie keer op de batterijknop te drukken, komt u in het menu. Druk, wanneer u in het menu zit, net zo vaak op de batterijknop tot u in het instellingsmenu komt. Gebruik nu de instelknoppen om de puff meter in te stellen van één puff tot 999 puffs. Indien u op één staat en verder op de minknop drukt, zal er “NEVER” in het scherm verschijnen. Als er “NEVER” op het scherm staat, is de puff limiet uitgeschakeld.

Schermkleur instellen

Om de kleur van het scherm in te stellen, dient u drie keer op de batterijknop te drukken. Als u dit gedaan hebt, dient u een aantal keer op de batterijknop te drukken, totdat u in het “Screen Setting” scherm komt. Als dat is gelukt, kunt u door middel van de instelknoppen door de verschillende kleuren navigeren. Als u de gewenste kleur hebt geselecteerd, kunt u twee keer op de batterijknop drukken om de kleur naar keuze te bevestigen en terug te keren naar het hoofdscherm.

SNELLE INSTELLINGEN

Snel een andere modus instellen

Om snel te schakelen naar een andere modus, kunt u wanneer u zich in het hoofdscherm bevindt, tegelijkertijd op de batterijknop en op de linker instelknop drukken. Dit geeft u de optie om te schakelen tussen de verschillende modi, waaronder wattage, titanium, stainless steel, ni200, Nickel en memory mode.

Snel de uitgangsspanning instellen

Om snel de uitgangsspanning naar wens in te stellen, kunt u wanneer u zich in het hoofdscherm bevindt, tegelijkertijd op de batterij en op de rechter instelknop drukken. Als u dit gedaan hebt, kunt u een uitgangsspanning selecteren. U hebt hierbij de keuze uit soft, normal en hard.

De toetsen van de X-Priv blokkeren

Om er voor te zorgen dat de MOD niet per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas of dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt, kunt u de toetsen van de MOD blokkeren. Dit doet u door tegelijkertijd op de batterijknop en op de instelknoppen te drukken. Indien u de toetsen van de MOD weer van de blokkade af wilt halen, dient u eveneens tegelijkertijd op de batterijknop en op de instelknoppen te drukken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee